Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FALCON

Έχετε βάλει συστήματα ασφαλείας edit my essayproofread my paper for me services by sigmaessays.com στην οικία σας ή την επιχείρηση σας και την έχετε κάνει φρούριο. Είτε απουσιάζετε, είτε είστε μέσα ξέρετε ότι έχετε ασφάλεια. Τι γίνεται όμως όταν εισέρχεστε και όταν εξέρχεστε από τον χώρο σας; Τι γίνεται όταν στρίβετε με το αμάξι σας από μια λεωφόρο και μπαίνετε σε ερημικούς δρόμους; Τι γίνεται όταν τα παιδιά σας έρχονται από το σχολείο μόνα τους; Η συνοδεία προσώπων είναι μία λύση αλλά πάρα πολύ ακριβή και με αρκετά μειονεκτήματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FALCON

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες της Falcon Security, έρχονται να δώσουν λύσεις σε όλα τα παραπάνω προβλήματα αλλά και σε πολύ περισσότερα. Παρέχονται από την Falcon Security σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και μεγιστοποιούν την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου κρατώντας το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται κατόπιν σύστασης ή έπειτα ειδικής μελέτης από τους ειδικούς της Falcon Security.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Το κόστος των αποκλειστικών υπηρεσιών εξαρτάται από το είδος των υπηρεσιών αυτών, το πλήθος των ανθρώπων που θα ασχοληθούν με αυτές αλλά και από τις ώρες που θα εργαστούν.

ΑΝ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Φυσικά, αρκεί τα συστήματα αυτά να μπορούν να συνδεθούν με τα Κέντρα Επιχειρήσεων της Falcon Security και να είναι σε θέση να στείλουν τα σήματα κινδύνου ώστε να ξεκινήσει η παροχή των υπηρεσιών.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι κυρίως στην Αττική. Παρ’ όλα αυτά η Falcon Security μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα 4 έως 10 συνδρομητών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Falcon Security.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας
με την Falcon Security.

ΣΥΝΔΕΣΟΥ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι τεχνικοί μας ή ο εγκαταστάτης σου
σε ενώνουν μαζί μας.

ΖΗΣΕ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο σπίτι σου!.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ