Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 1982, εποχή που ο κόσμος ακόμη κοιμάται με τις πόρτες ανοικτές, ο Κωνσταντίνος Χούντας Καρατζάς, προβλέποντας την ανάγκη για ασφάλεια που θα δημιουργηθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια, παίρνει την απόφαση και ιδρύει την Falcon Security. Πλαισιωμένος από τους δύο αδερφούς του δημιουργεί ένα σύστημα εμπιστευτικότητας και πλήρης εχεμύθειας για όλα τα προσωπικά δεδομένα αλλά και τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της Falcon Security, ο ιδρυτής και η επίλεκτη ομάδα του, παρατηρούν πως ο τρόπος δράσης των παρανόμων στη χώρα μας διαφέρει σε σχέση με τους τρόπους δράσεις των παρανόμων σε άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Αυτό είναι αρκετό για να πραγματοποιήσουν τις πρώτες ελληνικές μελέτες για την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης των κακοποιών στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο προσδίδει στις υπηρεσίες της εταιρείας, πλήρους αποτελεσματικότητα.

Με σταθερά βήματα, η Falcon Security μεγαλώνει, προσλαμβάνει προσωπικό, δημιουργεί τα δικά της τμήματα υποστήριξης, είναι σε θέση να προσφέρει πραγματικές λύσεις ασφαλείας σε οποιονδήποτε και το όνομα της γίνεται συνώνυμο με την ασφάλεια.

Το 2003, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ύστερα από εκτενή μελέτη της εγκληματικότητας στην Κύπρο, ιδρύει την κυπριακή Falcon Security, βασιζόμενος στην πείρα και την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την Ελλάδα και δημιουργώντας άμεσα όλα τα απαραίτητα τμήματα (Συμβουλευτικό τμήμα, Τεχνικό τμήμα, Κέντρο Λήψης Σημάτων και Κέντρο Άμεσης Επέμβασης) για την υποστήριξη όλων των πελατών της. Η Falcon Security, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο, καταφέρνει να αλλάξει τα δεδομένα των υπηρεσιών ασφαλείας και πολύ σύντομα ιδιώτες, επιχειρηματίες αλλά και συνάδελφοι ακολουθούν τη φιλοσοφία της.

Από το 2004 και μετά η Falcon Security είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας αλλά και 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων στα οποία λαμβάνονται τα σήματα όλων των πελατών της για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σήμερα, η Falcon Security αποτελείται από 4 ξεχωριστές εταιρείες, περισσότερα από 100 άτομα προσωπικό και προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες ασφαλείας. Ακόμη έχει εξελίξει τους μηχανισμούς ελέγχου και εξασφάλισης της απόλυτης εχεμύθειας για τους πελάτες της, στηριζόμενη πάντα στον ίδιο πυρήνα ανθρώπων που την δημιούργησε αλλά και στις επόμενες γενιές αυτού.

Μπορεί εύκολα λοιπόν κάποιος να καταλάβει γιατί περισσότεροι από 100.000 συνάνθρωποί μας απολαμβάνουν την ηρεμία και την ασφάλεια που τους προσφέρει η Falcon Security, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα υπηρεσιών ασφαλείας για περισσότερα από 35 συνεχή έτη.

ΕΞΕΛΙΞΗ

1982 – Η ΙΔΡΥΣΗ
Η Falcon Security ιδρύεται πριν από 35 χρόνια έχοντας ως μοναδική ασχολεία την προμήθεια και την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.
1
2
1986 – ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Ιδρύουμε το πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων το οποίο στελεχώνουμε με προσωπικό που επιλέγουμε και ελέγχουμε απόλυτα με σκοπό την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των πελατών μας, μέσω της 24ώρης συνεχούς επιτήρησης των συστημάτων ασφαλείας τους.
1990 – ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εγκαινιάζουμε το πρώτο μας υποκατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Ανάβυσσο και παρέχουμε την πιο άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
3
1991
1991 – ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ & UHF
Ιδρύουμε τις υπηρεσίες της Άμεσης Επέμβασης και των Περιπολιών με περιπολικά οχήματα της Falcon Security και παράλληλα αποκτούμε τη δική μας συχνότητα UHF με άδεια από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων) που στόχο έχει την συνεχή και αμεσότερη επικοινωνία των περιπολικών μας, με το Κέντρο Επιχειρήσεων.
1996 – ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Μεταφερόμαστε στα κεντρικά μας γραφεία τα οποία βρίσκονται στην Παιανία, εξοπλίζοντας το Κέντρο Λήψης Σημάτων με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου πελατολογίου μας.
4
5
1998 – ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ
Ιδρύουμε την υπηρεσία των Στατικών Φυλάξεων καθώς επίσης και την υπηρεσία της συνοδείας V.I.P. προσώπων, στηριζόμενοι σε ένα κάθετο σύστημα ελέγχου και υποστήριξης όλων των τμημάτων της εταιρείας μας.
2000 – ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εγκαινιάζουμε το δεύτερο υποκατάστημα το οποίο βρίσκεται στον Ασπρόπυργο της Δυτικής Αττικής και παρέχουμε λύσεις ασφαλείας σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ΒΙ.ΠΕ. της περιοχής.
6
2001
2001 – ISO:9001 & Χ.Υ.Τ.Α. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Οι υπηρεσίες μας πιστοποιούνται με το πρότυπο ποιότητας ISO:9001 και την ίδια χρονιά αναλαμβάνουμε την φύλαξη του Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων. Ένα έργο για το οποίο έχουμε δεχτεί γραπτά συγχαρητήρια από την Ελληνική Αστυνομία.
2003 – ΚΥΠΡΟΣ
Επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο μεταφέροντας όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σε ένα περιβάλλον που ακόμη η εγκληματικότητα βρίσκεται σε πολύ ήπια μορφη. Εξ' αρχής καλύπτουμε τους πελάτες μας στην Κύπρο με ένα πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών, ικανό να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για ασφάλεια.
7
8
2004 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αναλαμβάνουμε το πιο δύσκολο και επικίνδυνο κομμάτι των Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Την φύλαξη της Ολυμπιακής Φλόγας η οποία πρέπει να διασχίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα με τον κίνδυνο τρομοκρατικής ενέργειας να είναι υπαρκτός.
2006 – ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Πιστοί στο όραμα μας για την μέγιστη ασφάλεια των πελατών μας ιδρύουμε στην Κύπρο το 2ο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Κύπρο. Έτσι οι πελάτες μας είναι διπλά προστατευμένοι αφού τα σήματά τους μπορούν να ελεγχθούν από δύο διαφορετικά Κέντρα Λήψης Σημάτων εξαλείφοντας την πιθανότητα λάθους αλλά και οπoιουδήποτε λόγου που μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία.
9
10
2009 – ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΛΑΞΗΣ
Μελετώντας την αλλαγή δράσης των κακοποιών ιδρύουμε τα Ομαδικά Προγράμματα Φύλαξης για πελάτες που βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους και τους παρέχουμε ένα συνδυασμό υπηρεσιών από: α) Άμεσης Επέμβασης Περιπολικού Οχήματος, β) Στατικής Φρούρησης, γ) Συνοδείας και δ) Ελέγχου εισόδου-εξόδου.
2010 – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΞΕΩΝ
Δημιουργούμε την Ομάδα Ενίσχυσης Στατικών Φυλάξεων η οποία έρχεται να εκτοξεύσει την ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό, σε όσους διαθέτουν στατικούς φύλακες στα σπίτια ή στις επιχειρήσεις τους.
2010
2011
2011 – ERP ΣΥΣΤΗΜΑ
Εγκαθιστούμε ERP λειτουργικό σύστημα και εκσυγχρονίζουμε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρέιας, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα σε κάθε τους επιθυμία.
2012 – ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Ακολουθώντας την τεχνολογία και τις δυνατότητες που αυτή μας δίνει, ιδρύουμε την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των πελατών μας α) μέσω της οπτικής πιστοποίησης των σημάτων συναγερμού, β) μέσω των ηλεκτρονικών περιπολιών και γ) μέσω της απομακρυσμένης ομιλίας στο χώρο του συνδρομητή σε πραγματικό χρόνο.
11
2014
2014 – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ INTERNET
Τοποθετούμε στα κεντρικά μας γραφεία και στα Κέντρα Λήψης Σημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο εξοπλισμό δορυφορικού internet (επιπλέον των σταθερών και κινητών δικτύων) το οποίο είναι σε θέση να μας εξασφαλίζει τις επικοινωνίες ακόμη και σε περίπτωση υπόγειων καταστροφών.
2015 – ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ
Με την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στα Κέντρα Λήψης Σημάτων της Falcon Security, η επικοινωνία με τα συστήματα ασφαλείας των πελατών μας, είναι ταχύτερη και ασφαλέστερη από οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας.
12
13
2016 – ISO:14001 & OHSAS:18001
Πιστοί στο όραμα μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον και το προσωπικό μας, λάβαμε πιστοποίηση από την TÜV HELLAS για τις διαδικασίες που ακολουθούμε σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού μας αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος μας.
2017
Συνεχίζουμε να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο και προστατεύουμε τους πελάτες μας μέσα από ένα σύστημα κάθετης υποστήριξης όλων των τμημάτων μας για την δική σας ασφάλεια.
13-1-scalia-person

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
%
των κλήσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο τους 1 λεπτού
0
%
των επεμβάσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 5 λεπτών
0
%
των συνδρομητών οι οποίοι χρειάζονται τεχνική υποστήριξη εξυπηρετούνται εντός 24 ωρών
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΚΛΣ: Κλήση σήματος κινδύνου εντός 1 λεπτού*
99%
ΚΛΣ: Κλήση σήματος κινδύνου εντός 2 λεπτών*
100%
ΚΑΕ: Άμεση Επέμβαση περιπολικού εντός 5 λεπτών*
86%
ΚΑΕ: Άμεση Επέμβαση περιπολικού εντός 10 λεπτών*
94%
ΚΑΕ: Άμεση Επέμβαση περιπολικού εντός 15 λεπτών*
99%
Τεχνική Υποστήριξη εντός 24 ωρών με Συμβόλαιο Υπηρεσιών Συντήρησης*
100%
Τεχνική Υποστήριξη εντός 24 ωρών*
81%
Τεχνική Υποστήριξη εντός 48 ωρών*
92%

* Τα στοιχεία αφορούν τον έτος 2016. Ο χρόνος για τα σήματα κινδύνου υπολογίζεται από την στιγμή που η Falcon Security λαμβάνει το σήμα κινδύνου μέχρι να γίνει η πρώτη κλήση και αφορά το ΚΛΣ της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο χρόνος άμεσης επέμβασης υπολογίζεται μέσω GPS, από την στιγμή που η Falcon Security λαμβάνει το σήμα μέχρι το περιπολικό όχημα να μεταβεί στο χώρο του πελάτη και αφορά συναθροιστικά όλες τις περιοχές που καλύπτονται από την υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης. Στην τεχνική υποστήριξη λαμβάνονται υπόψη τα έκτακτα service τα οποία εμπεριέχουν έξτρα χρεώσεις και δεν λαμβάνονται υπόψη τα ραντεβού στα οποία οι πελάτες έχουν ζητήσει εξ αρχής συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ FALCON SECURITY

Εξίσου σημαντικό με την ίδια την ασφάλεια, είναι το συναίσθημα της ασφάλειας. Και αυτό το πετυχαίνουμε ακριβώς με το να είστε εσείς ασφαλείς. Η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει το συναίσθημα της ασφάλειας, βοηθάει κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις σε σημαντικά θέματα που τον απασχολούν, να είναι πιο ξέγνοιαστος και πιο ευτυχής.

Για εμάς είναι τόσο σημαντικοί αυτοί οι λόγοι που έχουμε θέσει ως στόχο την καθημερινή μας βελτίωση προκειμένου εσείς να απολαμβάνετε την ασφάλεια που επιθυμείτε και εμείς να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μία πιο ασφαλή κοινωνία όπου θα ζούμε όλοι αρμονικά μεταξύ μας χωρίς τον φόβο και το άγχος της εγκληματικότητας. Πιστεύουμε ότι αυτό, κάποια στιγμή θα το πετύχουμε και θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις εποχές, που η ασφάλεια ήταν το τελευταίο πράγμα το οποίο μας απασχολούσε.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, αυτό μας γεμίζει με δύναμη και πάθος για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις αποτελεσματικότερες υπηρεσίες ασφαλείας και να προστατεύουμε εσάς, την οικογένειά σας, την επιχείρησή σας αλλά και τα αγαθά που έχετε αποκτήσει με κόπο ώστε να σας χαρίζουμε την ηρεμία και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

Η FALCON ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 • 35 χρόνια εμπειρίας
 • 100 άτομα προσωπικό
 • 2 Κέντα Λήψης Σημάτων
 • 50 Περιοχές με Άμεση Επέμβαση
 • 30 χιλιάδες πελάτες
 • 100 χιλιάδες χρήστες
 • 10 εκατομμύρια σήματα ετησίως

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κοινωνία και η φύση πάνω από το ατομικό συμφέρον του καθενός μας

Θεμελιώδης αρχή της λειτουργίας της Falcon Security σε όλη τη διάρκεια της ιστορία της, αποτελεί η συνεισφορά στο αίσθημα ασφάλειας που αισθάνονται αλλά και στην ίδια την ασφάλεια που έχουν, οι πολίτες της χώρας μας. Η ασφάλεια αποτελεί για εμάς δικαίωμα του κάθε ανθρώπου αλλά και βασικό στοιχείο για την ομαλή ανάπτυξη ενός σωστού κοινωνικού περιβάλλοντος.

Όσον αφορά το επιχειρηματικό περιβάλλον θεωρούμε πως προστατεύοντας την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, βοηθάμε να παραμένουν οι επιχειρήσεις ασφαλείς, από εξωγενείς αλλά και εσωγενείς κινδύνους, συμβάλλοντας έτσι στην βιωσιμότητα τους. Παράγοντας ο οποίος ενδυναμώνει την εγχώρια οικονομία.

Επιπλέον, ως μία από τις πιο σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου μας, εντάσσουμε στις επιχειρηματικές μας πρακτικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Φροντίζουμε το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Από το 2016 πιστοποιήθηκαν οι διαδικασίες που τηρούμε με το ISO:14001 (Περιβαλλοντικής Διαχείρισης). Γι’ αυτόν τον λόγο ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης ώστε να μειώσουμε τον όγκο χαρτιού που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε να τυπώνουμε όσο το δυνατό λιγότερο χαρτί για τις εσωτερικές διαδικασίες, πραγματοποιούμε καθημερινά ανακύκλωση προϊόντων, μειώσαμε την κατανάλωση ρεύματος με την χρήση ειδικών λαμπτήρων LED και την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με καινούργιων χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης, τοποθετήσαμε συστήματα ελέγχου χρήσης των αυτοκινήτων ώστε να μειώσουμε την άσκοπη και αναίτια κατανάλωση καυσίμου (πχ οδήγηση με υψηλές στροφές κινητήρα), απαιτήσαμε από τους συνεργάτες μας να τηρούν τα περιβαλλοντικά πρότυπα κάτι που αποτελεί πλέον κριτήριο για τις μελλοντικές μας συνεργασίες και εκπαιδεύσαμε – ενημερώσαμε το προσωπικό μας ώστε να μεριμνά για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης των φυσικών πόρων (πχ νερού και ρεύματος).

Επίσης προσφέρουμε μέσα από δωρεές, κοινωνική βοήθεια σε ομάδες ανθρώπων που για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Ακόμη δεσμευόμαστε απέναντι στο προσωπικό μας, για την τήρηση όλων των νομικών υποχρεώσεών μας, που έχουν θεσπιστεί από την ελληνική και την κυπριακή δημοκρατία και αφορούν τον κλάδο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Τέλος, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας του προσωπικού μας, κάτι το οποίο πιστοποιείται και από την ίδια την TÜV NORD με το OHSAS:18001

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα σύστημα συναγερμού παραβίασης. Πολύ περισσότερο όμως, το σύστημα συναγερμού χρειάζεται για την προστασία όσων βρίσκονται μέσα στο χώρο που προστατεύει το σύστημα.

Η Falcon Security διαθέτει τους πιο έμπειρους και έμπιστους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε για να τοποθετήσουν στο χώρο σας τα πιο αξιόπιστα συστήματα της παγκόσμιας αγοράς. Οι τεχνικοί μας, οι οποίοι είναι έλληνες ή κύπριοι, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες που ορίζει ο νόμος και υπογράφουν έγγραφα τα οποία διασφαλίζουν την απόλυτη εχεμύθεια.

Από την ίδρυση μας έως και σήμερα, συνεργαζόμαστε σταθερά με τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας. Μερικές από τις εταιρείες αυτές είναι η Paradox, η General Electric, η Bosch κ.α. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, γι’ αυτό μεριμνούμε να τα αποθηκεύουμε σε μέρη με κατάλληλη θερμοκρασία, να προστατεύονται κατά τις μεταφορές τους και φροντίζουμε για την άριστη λειτουργία τους μέσα από ειδικά προγράμματα συντήρησης, ώστε εσείς να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Ένα σπίτι και μια επιχείρηση δεν κινδυνεύουν μόνο από τους διαρρήκτες αλλά και από την φωτιά. Η φωτιά εξάλλου είναι η πρώτη αιτία ολοσχερούς καταστροφής ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης παγκοσμίως. Έπειτα έρχονται οι αιτίες του σεισμού και άλλων φυσικών καταστροφών. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να προστατευθείτε από έναν κατά τα άλλα σύμμαχό μας.

Ένα σύστημα πυρανίχνευσης μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα συναγερμού ώστε να πετύχουμε μείωση του κόστους. Αποτελείται από την κεντρική μονάδα και τα περιφερειακά μηχανήματα τα οποία μπορούν σε περίπτωση ανίχνευσης του καπνού ή της φωτιάς να σημάνουν συναγερμό και να στείλουν σήμα κινδύνου στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security ώστε να ειδοποιηθεί άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι σύμβουλοι της Falcon Security θα σας ενημερώσουν και θα επιλεξούν τα κατάλληλα μηχανήματα πυρανίχνευσης ανάλογα τον χώρο τον οποίο πρέπει να προστατέψουμε, γιατί ειδικά στην περίπτωση της φωτιάς ακόμη και το δευτερόλεπτο είναι σημαντικό.

Η αύξηση της εγκληματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην χώρα μας, έχουν κάνει απαραίτητη την χρήση καμερών ασφαλείας για την προστασία του κάθε χώρου.

Από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες κατασκευής κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (Hikvision, Dahua, Tvt κ.α) ώστε να σας προσφέρουμε μηχανήματα άριστων προδιαγραφών τα οποία θα ανταποκριθούν πλήρως κάθε φορά που θα τα χρειαστείτε.

Όμως δεν αρκεί να έχουμε τα καλύτερα μηχανήματα. Στην Falcon Security είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες τεχνικής εγκατάστασης αλλά και να πραγματοποιήσουμε τις πιο αποδοτικές για εσάς μελέτες ασφαλείας.

Από την μελέτη εξαρτάται, το κατά πόσο θα καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Οι σύμβουλοι της Falcon Security εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα που αφορούν τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και τις νέες δυνατότητες που αυτά διαθέτουν ώστε να είναι σε θέση να επιλέξουν για εσάς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Πλέον τα συστήματα θυροτηλεοράσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια ενός σπιτιού. Προσφέρουν δυνατότητες που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδύνατες.

Είναι γνωστό ότι οι διαρρήκτες πριν εισέλθουν σε ένα χώρο, ελέγχουν ποιες ώρες βρίσκεται μέσα ο ιδιοκτήτης. Αυτό το πετυχαίνουν χτυπώντας τα κουδούνια και βλέποντας πότε ο ιδιοκτήτης θα απαντήσει και πότε απουσιάζει. Μάλιστα έχουν γνωστοποιηθεί και εικονίδια τα οποία χαράζουν κοντά στα κουδούνια ώστε να ξέρουν ποιο σπίτι θα επιλέξουν και ποιες ώρες.

Η Falcon Security σας προσφέρει συστήματα θυροτηλεοράσεων τα οποία συνδέονται με το smartphone σας και μπορείτε να απαντήσετε σε οποιονδήποτε χτυπήσει το κουδούνι σας από οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεστε σαν να ήταν μια απλή τηλεφωνική κλήση. Φυσικά οι δυνατότητες δεν σταματάνε εκεί.

Υπάρχουν πολλά ακόμη στοιχεία τα οποία ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούν να σας προσφέρουν ευκολία αλλά και προστασία είτε είστε μέσα στο χώρο σας, είτε όχι.

Οι ανάγκες για ασφάλεια ολοένα και αυξάνονται και κάθε επιχείρηση η οποία απασχολεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων πλέον χρειάζεται συστήματα τα οποία να ρυθμίζουν τις περιοχές ασφαλείας και να δίνουν δικαιώματα πρόσβασης σε συγκεκριμένο προσωπικό.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι μία οικονομική λύση για την προστασία συγκεκριμένων χώρων από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Τοποθετούνται στις πόρτες που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να ελέγχει και μέσω μαγνητικής κάρτας ή/και κωδικού δίνουν πρόσβαση σε όσους εσείς επιθυμείτε.

Πέραν όμως της κάρτας και του κωδικού, υπάρχουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης τα οποία αναγνωρίζουν τους χρήστες μέσω των μοναδικών τους βιομετρικών χαρακτηριστικών (δακτυλικό αποτύπωμα, ίριδα του ματιού).

Έτσι αρχικά εξασφαλίζουμε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός ή η κάρτα από κάποιον τρίτο και ότι ο πραγματικός χρήστης δεν θα βρεθεί σε κατάσταση να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε περίπτωση που έχει ξεχάσει την κάρτα του.

Κάθε σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου που τοποθετεί η Falcon Security έχει επιπλέον λειτουργίες για την ασφάλειά σας. Καθημερινά εσείς χρησιμοποιείτε τον μυστικό κωδικό σας για να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το σύστημά σας. Όμως υπάρχει η περίπτωση κάποιος να σας έχει στήσει ενέδρα και να σας περιμένει ώστε με την απειλή όπλου να αφοπλίσετε το σύστημα σας χωρίς να ειδοποιηθεί κανείς και χωρίς ο συναγερμός να ηχήσει.

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να προγραμματίσουν για εσάς έναν μυστικό κωδικό απειλής τον οποίο θα το χρησιμοποιήσετε στην παραπάνω περίπτωση. Με τη χρήση αυτού του κωδικού λοιπόν θα αφοπλίσετε το σύστημα συναγερμού σας αλλά ταυτόχρονα αυτό θα στείλει σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security ότι εσείς βρίσκεστε σε κίνδυνο.

Επίσης τα συστήματά μας, μπορούν να προγραμματιστούν έτσι ώστε να έχετε τον συναγερμό οπλισμένο 24 ώρες τη μέρα. Διότι, μετά από περιστατικά που έχουν γίνει σε χώρες με μεγαλύτερη εγκληματικότητα, έχει παρατηρηθεί ότι οι δράστες περιμένουν να παραβιάσουν το σπίτι όταν ο ιδιοκτήτης επιστρέφει και αφοπλίζει το σύστημα συναγερμού του. Στα δευτερόλεπτα που περνάνε μέχρι ο ιδιοκτήτης να ξανά οπλίσει το χώρο, ο κλέφτης έχει μπει μέσα και τελικά ο ιδιοκτήτης τον έχει κλείσει μέσα στο σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επενδύστε σήμερα σε συστήματα ασφαλείας που θα σας προστατεύουν και στο μέλλον.

Ένας χώρος, είτε είναι επαγγελματικός, είτε όχι δύναται να χρησιμοποιεί υγραέριο για την λειτουργία του (θέρμανση, μαγείρεμα κλπ). Η χρήση του υγραερίου εκτός όλων των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, ενέχει κινδύνους οι οποίοι μπορούν να προληφθούν με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία.

Αυτά δεν είναι άλλα από τα συστήματα συναγερμού τα οποία ανιχνεύουν πιθανή διαρροή υγραερίου στο χώρο από οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Συνήθως, οι κυριότεροι λόγοι είναι η κακή συντήρησή τους, κάποια πιθανή βλάβη ή η αμέλεια από μέρους τον ιδιοκτητών του χώρου. Η διαρροή υγραερίου θεωρείται «ύπουλη» αφού δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τον άνθρωπο και γίνεται ακόμη και αιτία θανάτου μερικές φορές.

Ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού διαρροής υγραερίου μπορεί να είναι ο σύμμαχος σε μια τέτοια πιθανή περίπτωση

Ένας ακόμη κίνδυνος για οποιονδήποτε χώρο είναι η διαρροή νερού ή/και η πλημμύρα. Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις και τα σπίτια που έχουν καταστραφεί από μία διαρροή νερού που τελικά κατέληξε σε πλημμύρα και κατέστρεψε εμπορεύματα, αντικείμενα αξίας και υποδομές του χώρου.

Μία διαρροή νερού μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ηλεκτροπληξία σε ανθρώπους όταν συνδυαστεί με ρεύμα. Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέλλον και το τι μπορεί να συμβεί είναι καλύτερο να προσθέτουμε στο σύστημα συναγερμού περιφερειακά μηχανήματα τα οποία μας ενημερώνουν για την ύπαρξη νερού (πάνω από ένα συγκεκριμένο σημείο) στο χώρο μας. Ειδικά όταν πρόκειται για χώρους στους οποίους το νερό δεν έχει τρόπους διαφυγής.

Οι σύμβουλοι της Falcon Security είναι σε θέση να σας ενημερώσουν ακριβώς για τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων μηχανημάτων και πως εσείς μπορείτε να τα συνδυάσετε με το σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα

Κάθε επιχείρηση η οποία διαθέτει ευπαθή προϊόντα που επηρεάζονται από την αλλαγή της θερμοκρασίας ή που πρέπει να διατηρούνται σε ένα εύρος θερμοκρασίας, πρέπει οπωσδήποτε να έχει σύστημα συναγερμού μεταβολής θερμοκρασίας.

Με το σύστημα αυτό μπορούμε να ορίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία για το χώρο μας (ανώτατη, κατώτατη ή και τα δύο) και σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο η θερμοκρασία αυτή περάσει τα επιθυμητά επίπεδα σημαίνει συναγερμός.

Φυσικά οι τεχνικοί μας μπορούν να προγραμματίσουν το σύστημά σας να στέλνει σήμα κινδύνου μόνο στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security ή ακόμη και στα κινητά σας, ώστε να μην επηρεάζονται άλλα τμήματα της εταιρείας σας εν ώρα εργασίας, και ταυτόχρονα εσείς να πραγματοποιήσετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα προϊόντα σας.

Ίσως το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να σταθεί όποιος επιλέξει να τοποθετήσει συστήματα ασφαλείας στο χώρο του.

Η τεχνική υποστήριξη ήταν, είναι και θα είναι το σπουδαιότερο κομμάτι για την σωστή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας. Κάθε σύστημα ασφαλείας αποτελείται από μηχανήματα τα οποία μπορούν να παρουσιάσουν πρόβλημα. Ένα πρόβλημα είναι δυνατόν να οφείλεται σε λάθος χειρισμούς, σε ατύχημα, σε ελαττωματικότητα του προϊόντος ακόμη και σε εσκεμμένη καταστροφή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να λυθεί άμεσα αφού δεν ξέρουμε πότε θα «χτυπήσουν» οι διαρρήκτες. Και όταν το σύστημα δεν λειτουργεί πλήρως αυτό σημαίνει πως αφήνει κενά στην ασφάλειά μας.

Στην Falcon Security συνδυάζουμε τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας της αγοράς με την άριστη τεχνική εγκατάσταση τους ώστε να ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες τεχνικού προβλήματος. Εσείς όμως νιώθετε την απόλυτη προστασία γιατί ακόμη και όταν παρουσιαστεί οποιαδήποτε βλάβη στα συστήματά σας, είμαστε άμεσα δίπλα σας για να την επιδιορθώσουμε και να παραμείνετε ασφαλείς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Falcon Security είναι η μοναδική ελληνική και κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας που διαθέτει 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς. Κάθε πελάτης μας συνδέεται και στα δύο κέντρα είτε απευθείας, είτε με την μεταξύ τους σύνδεση.

Και τα 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων της Falcon Security:

 • Μπορούν να λάβουν σήματα από σχεδόν όλα τα συστήματα συναγερμού της αγοράς
 • Λαμβάνουν σήματα μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, σταθερού ή κινητού ή δορυφορικού διαδικτύου αλλά και μέσω της δική μας συχνότητας UHF
 • Διαθέτουν οπτική ίνα για την ταχύτατη αποστολή και λήψη δεδομένων
 • Διαθέτουν UPS και γεννήτρια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση διακοπής του
 • Διαθέτουν backup συσκευές όλων των εξαρτημάτων τους
 • Έχουν πιστοποιηθεί με ISO:9001, (Στην Ελλάδα επιπλέον με ISO:14001 & OHSAS:18001)
 • Λαμβάνουν σήματα Διάρρηξης και Ληστείας, Πυρκαγιάς, Προσωπικής Απειλής, Ιατρικής Βοήθειας, Διακοπής Ρεύματος, Πτώσης Μπαταρίας, Καλής Λειτουργίας, Διαρροής Νερού και Υγραερίου, Μεταβολής Θερμοκρασίας κ.α

Οι χειριστές των Κέντρων Λήψης Σημάτων χρησιμοποιούν «αγαπημένα» συνθηματικά για την ταυτοποίηση των συνδρομητών μας με σκοπό την πληρέστερη ασφάλειά τους ακόμη και σε περιπτώσεις απειλής τους.

Φυσικά, οι χειριστές επαληθεύουν τα σήματα που λαμβάνουν, ενημερώνουν τους συνδρομητές και τις αρμόδιες αρχές, καταγράφουν όλες τις κινήσεις τους και πραγματοποιούν όλες τις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί με τον κάθε συνδρομητή ξεχωριστά, σε περίπτωση που υπάρξει σήμα κινδύνου.

Η Falcon Security είναι η μοναδική ελληνική και κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας που διαθέτει 2 Κέντρα Λήψης Εικόνας, πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς, τα οποία μπορούν να λάβουν εικόνα από τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης των συνδρομητών μας. Κάθε συνδρομητής μας συνδέεται και στα δύο κέντρα είτε απευθείας, είτε με την μεταξύ τους σύνδεση.

Οι χειριστές των Κέντρου Λήψης Εικόνας πραγματοποιούν:

 • Οπτική Πιστοποίηση των σημάτων κινδύνου από το σύστημα συναγερμού του συνδρομητή
 • Ηλεκτρονικές Περιπολίες για να ελέγξουν τον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή
 • Υπηρεσίες Μεγαφωνικής Υποστήριξης στον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή
 • Κλήση και ενημέρωση των αρμόδιων κρατικών αρχών ανάλογα με το συμβάν
 • Κλήση και ενημέρωση του συνδρομητή και των υποδειχθέντων από αυτόν προσώπων
 • Παροχή Πληροφοριών προς τον συνδρομητή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φυλασσόμενος χώρος

Επίσης οι χειριστές των Κέντρών Λήψης Εικόνας χρησιμοποιούν «αγαπημένα» συνθηματικά για την ταυτοποίηση των συνδρομητών της με σκοπό την πληρέστερη ασφάλεια τους ακόμη και σε περιπτώσεις απειλής τους.

Η Falcon Security διαθέτει 2 Κέντρα Άμεσης Επέμβασης, σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάθε συνδρομητής μας μόλις εγγραφεί στην υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης καταχωρείται στο σύστημά μας και μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα α) από τα περιπολικά μας τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του και β) από τα Κέντρα Άμεσης Επέμβασης για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι φύλακες μας αποσκοπούν στην αποτροπή και αποχώρηση των δραστών από τον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή και όχι στην βίαιη καταστολή τους. Οι φύλακες της εταιρείας μας, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες από τον νόμο για να εργαστούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας και επιπλέον υπογράφουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τις διαδικασίες απόλυτης εχεμύθειας της εταιρείας.

Οι ενέργειες που πραγματοποιούν οι φύλακες της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι οι εξής:

 • Άμεση Επέμβαση τους στον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή σε περίπτωση σήματος κινδύνου από το σύστημα συναγερμού του χώρου
 • Προληπτικές Φυσικές Περιπολίες σε άτακτα χρονικά διαστήματα και ημέρες για την αποτροπή των δραστών
 • Εξωτερικό Έλεγχο του φυλασσόμενου χώρου για την διαπίστωση οποιουδήποτε πιθανού συμβάντος κινδύνου
 • Λεπτομερή Έλεγχο του φυλασσόμενου χώρου για την εξακρίβωση του συμβάντος κινδύνου
 • Παραμονή στο χώρο έπειτα από συμβάν κινδύνου

Τα περιπολικά οχήματα που χρησιμοποιούμε διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Επίσης τα κομβικά σημεία για την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας μας, επιλέγονται έπειτα από σχολαστική έρευνα και πολλαπλές δοκιμές.

Από την πρώτη στιγμή που συμπεριλάβαμε τα ιδιόκτητα περιπολικά οχήματα στο στόλο της εταιρείας μας, επιλέξαμε να είμαστε πολύ διστακτικοί όταν ένας πελάτης μας ζητούσε περιπολίες.

Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να έχει αποτέλεσμα μία φυσική περιπολία. Και φυσικά το να έχει αποτέλεσμα μια προληπτική περιπολία δεν είναι το μοναδικό σημείο που θέλει προσοχή. Υπάρχουν δεκάδες κρυφές «παγίδες» που αν δεν εντοπιστούν μπορούν να δημιουργήσουν κενά στην ασφάλεια της φύλαξης.

Επιλέγοντας να μιλήσετε με τους συμβούλους της Falcon Security γνωρίζετε ότι θα σας ενημερώσουν ακριβώς για τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της υπηρεσίας αυτής αλλά και πως εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε. Θα σας ενημερώσουν επίσης για τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι φύλακες τις εταιρείας σε κάθε Τακτική Περιπολία αλλά και το κόστος για κάθε μία από αυτές.

Από το 1998 και έπειτα προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες Στατικής Φύλαξης βασιζόμενοι σε ένα κάθετο σύστημα υποστήριξης όλων των τμημάτων της εταιρείας που εμπλέκονται στην εν λόγω υπηρεσία.

Στις στατικές φυλάξεις χώρων ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο και γι’ αυτό πρέπει να επιλέγεται με απόλυτη προσοχή καθώς επίσης και να εκπαιδεύεται στις ανάγκες του κάθε έργου. Εξίσου απαραίτητος είναι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι φύλακες για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Δεν αρκεί να επιλέξουμε το καλύτερο προσωπικό και να το εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα εργαλεία. Σε κάθε στατική φύλαξη χώρου που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούμε μελέτη εκτίμησης κινδύνου και τοποθετούμε μηχανήματα τα οποία λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους δράστες αλλά και ενισχυτικά για τους φύλακες της υπηρεσίας. Ακόμη ανάλογα με την κάθε φύλαξη, το προσωπικό της εταιρείας λαμβάνει συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και πρόσβασής, ώστε να μην είναι δυνατόν η παραβίαση τους ακόμη κι αν υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια εξουδετέρωσης τους. Φυσικά κάθε υπηρεσία στατικής φύλαξης που προσφέρουμε συνοδεύεται από επιπλέον υπηρεσίες της Falcon Security.

Στην Falcon Security αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα την ανάγκη του κόσμου για περισσότερη ασφάλεια με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

Γι’ αυτόν τον λόγο από το 2010 και έπειτα προσφέρουμε σε πελάτες οι οποίοι βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου την υπηρεσία Ενίσχυσης της υφιστάμενης στατικής φύλαξης που διαθέτουν. Ο κάθε πολίτης λοιπόν, που έχει επιλέξει μια οικονομική εταιρεία για τις υπηρεσίες ασφαλείας του, με ελάχιστο επιπλέον κόστος μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της στατικής του φύλαξης στο μέγιστο.

Συνδυάζοντας τα 35 χρόνια της εμπειρία μας και βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας και την κουλτούρα την οποία επικρατεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά των υπηρεσιών security, μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των συνδρομητών μας μέσα από δύο κύριους τρόπους.

Ο πρώτος είναι μέσω του διαρκούς ελέγχου και της εποπτείας του κάθε φύλακα ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στην φύλαξη και ο δεύτερος είναι μέσω της άμεσης υποστήριξης τους σε περίπτωση περιστατικού.

Η συνοδεία V.I.P. προσώπων απαιτεί τεράστια εξειδίκευση, απόλυτη οργάνωση, απόλυτη συνεργασία μεταξύ πελάτη και εταιρείας και φυσικά κατάλληλο προσωπικό.

Είναι κατανοητό λοιπόν πως σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει αμεσότητα στην προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας αφού για κάθε περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εκτενής μελέτη επικινδυνότητας, εξεύρεση του κατάλληλου προσωπικού το οποίο πρέπει να διαθέτει ειδικές γνώσεις, προσόντα, δυνατότητες και στοιχεία χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο το οποίο επιθυμεί την ασφάλεια του, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας που μπορούμε να σας προσφέρουμε συγκεκριμένα πακέτα υπηρεσιών τα οποία συνδυάζουν μέρος από διαφορετικές υπηρεσίες ασφαλείας. Αυτό φυσικά γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μέσα από τη διαρκή έρευνα για τις ανάγκες ασφαλείας των πολιτών στη χώρα μας και μελετώντας τους τρόπους δράσης των κακοποιών σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, έχουμε καταλήξει σε μεθόδους πρόληψης οι οποίες εστιάζουν στη δημιουργία πανικού στον δράστη σε τρία βασικά σημεία. Τα πρώτα δύο είναι να του περιορίσουμε την οπτική και ακουστική ικανότητα και το επόμενο, και σημαντικότερο, να του περιορίσουμε στο ελάχιστο τον χρόνο δράσης του.

Έτσι μελετώντας τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι δράστες πριν ή κατά την διάρκεια των περιστατικών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας συγκεκριμένες υπηρεσίες (σε επιλεγμένες περιοχές) οι οποίες μπορούν να αποτρέψουν σχεδόν οποιαδήποτε απειλή ή ενέργεια.

Οι ανάγκες ασφαλείας είναι διαφορετικές για κάθε άνθρωπό και μεταβάλλονται αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής του. Το ίδιο ισχύει και για μια επιχείρηση. Ακόμη οι ανάγκες για υπηρεσίες ασφαλείας μπορεί να διαφέρουν για τον ίδιο άνθρωπο ανάλογα με τον τόπο στον οποίο βρίσκεται.  Όλα αυτά τα λαμβάνουν υπόψιν τους οι ειδικοί σύμβουλοι ασφαλείας της Falcon Security και σε συνεργασία μαζί σας πραγματοποιούν την μελέτη εκτίμησης κινδύνου που αφορά εσάς, την οικογένειά σας, την οικία σας, την επιχείρησή σας ή οτιδήποτε άλλο το οποίο επιθυμείτε να προστατέψετε.

Όταν εμπιστεύεστε την Falcon Security ξέρετε ότι δίπλα σας δεν έχετε μόνο τον προσωπικό σας σύμβουλο αλλά μία ολόκληρη ομάδα από ανθρώπους οι οποίοι ενεργούν σε κάθε περιστατικό σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει, και αφορούν αποκλειστικά εσάς και τις δικές σας ανάγκες.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας της Falcon Security διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να εργαστούν στην εταιρεία μας και είναι δίπλα σας κάθε στιγμή που θα τους χρειαστείτε. Είναι στην διάθεση σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό. Και όχι μόνο. Ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ακόμη και για πολύ προσωπικά ζητήματα αφού η εμπιστευτικότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει το προσωπικό της εταιρείας μας. Μάλιστα δεσμευόμαστε και νομικά απέναντι σας για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα χαρούμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για τα θέματα ασφαλείας και να σας προσφέρουμε πραγματικές λύσεις.

9+ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

1

Διαθέτουμε 35 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ασφαλείας.

2

Διαθέτουμε 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων συνδεδεμένα μεταξύ τους.

3

Παρέχουμε 24ώρο και άμεσο service όλες τις ημέρες του χρόνου.

4

Προσφέρουμε εγγύηση εφόρου ζωής με συγκεκριμένα προγράμματα.

5

Έχουν πιστοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες μας με ISO:9001

6

Παρέχουμε ατομικά, ομαδικά και οικογενειακά προγράμματα φύλαξης.

7

Διαθέτουμε κάθετη υποστήριξη όλων των τμημάτων μας.

8

Διαθέτουμε μηχανισμούς ελέγχου για εξασφάλιση της εχεμύθειας.

9

Το προσωπικό μας αποτελείται από Έλληνες και Κύπριους πολίτες προσεκτικά επιλεγμένους με βάση θεσπισμένα νομικά κριτήρια και αυστηρή αξιολόγηση του ήθους και της προσωπικότητας τους.

+

Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί λόγοι (διαφορετικοί σε κάθε περιοχή που δραστηριοποιούμαστε) οι οποίοι θα σας κάνουν να επιλέξετε την Falcon Security, όπως έχουν κάνει αρκετοί χιλιάδες συνάνθρωποι μας.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Imaste edo ΕΛΛΑΔΑ

Κεντρικά Γραφεία: 16ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία, ΤΚ: 19002

Υποκ/μα Αν. Αττικής: Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 7, Ανάβυσσος, ΤΚ: 19013
Υποκ/μα Δυτ. Αττικής: Θρασυβούλου 43, Ασπρόπυργος, ΤΚ: 19300
Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο: 801 1112222
Κλήση από εξωτερικό: +30 210 6041270
Φαξ: 210 6042090
E-mail: info@falconsecurity.gr

Imaste edo ΚΥΠΡΟΣ

Κεντρικά Γραφεία: Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 103, Λατσιά, Λευκωσία, ΤΚ: 2231

Showroom: Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, ΤΚ: 2231
Παγκύπριο τηλεφωνικό κέντρο: 77 777721
Κλήση από εξωτερικό: +357 22 460824
Φαξ: 22 878820
E-mail:info@falconsecurity.com.cy

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.