Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και οι κάμερες έχουν μπει στην καθημερινότητα μας. Η τεχνολογική πρόοδος και οι εξελιγμένες επικοινωνίες, μας προσφέρουν δυνατότητες που πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Έτσι, σε ένα περιβάλλον που η εγκληματικότητα διαρκώς αυξάνεται, επιβάλλεται η χρήση των καμερών και των συστημάτων καταγραφής και επεξεργασίας της εικόνας τους, για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας σας, για τον έλεγχο του χώρου σας αλλά και για την ασφαλή είσοδο και έξοδο σας σε αυτόν. Φυσικά υπάρχουν και επιπλέον τρόποι χρήσης των καμερών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έχει αποδειχθεί μέσα από πολλές μελέτες ότι η τοποθέτηση καμερών (κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης) αποτελεί ένα αποτρεπτικό μέτρο για τους διαρρήκτες. Τα σπίτια και επιχειρήσης που διαθέτουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι και «φαίνοται» πιο προστατευμένα και άρα, δυσκολότερο να παραβιαστούν.

Επιπλέον όμως αυτού ο διαρρήκτης γνωρίζει ότι αν προχωρήσει σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη θα καταγραφεί και έπειτα ενδέχεται να αναγνωριστεί – ταυτοποιηθεί με αποτέλεσμα να του δημιουργείται στρες κάτι που τον αποτρέπει «διπλά» από το να επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρό για τις παράνομες ενέργειες του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης λειτουργούν προληπτικά. Μάθετε περισσότερα για τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, καλώντας τους ειδικούς της Falcon Security.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σας βοηθάνε να ελέγχετε τους χώρους που παρακολουθείτε για την ομαλή κατάστασης τους οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Πέραν αυτού όμως, μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μπορείτε να ελέγξετε τι συνέβει στο χώρο σας ακόμη και αν δεν ήσασταν παρόν την δεδομένη χρονική στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και να πάρετε στοιχεία που θα σας χρειαστούν για να αναγνωρίσετε ακριβώς το τι συνέβει χωρίς να προβείτε σε δικές σας υποθέσεις που τις περισσότερες φορές είναι λανθασμένες και οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

Καλέστε τους ειδικούς της Falcon Security για να μάθετε περισσότερα για τον έλεγχο που μπορείτε να πραγματοποιείτε μέσω των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.

Ίσως η πιο αποτελεσματική χρήση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την προληπτική αποτροπή των περιστατικών απειλής κατά την είσοδο σας και έξοδο σας από το σπίτι και την επιχείρηση σας. Οι κάμερες, σας βοηθούν να ελέγξετε τον περιβάλλοντα χώρο πριν μπείτε ή πριν βγείτε από αυτόν, για τυχόν κρυμμένους απρόσκλητούς επισκέπτες.

Φυσικά η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη όταν συνδυαστεί με την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας της Falcon Security. Έτσι μεγιστοποιείται η ασφάλεια σας, χωρίς εσείς να χάνετε πολύτιμο χρόνο από την ζωή σας και χωρίς να ρισκάρετε να βγάλετε λάθος συμπεράσματα για την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο σας που μπορεί να αποβούν μοιραία.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς πάνω σε θέματα ασφαλείας και ρωτήστε μας για τους τρόπους δράσης αλλά και τις ενέργειες μας ανάλογα με κάθε περιστατικό.

 

των πελατών μας επιθυμούν να παρακολουθούν τις κάμερες τους από το smartphone τους

των πελατών μας επιλέγουν να τοποθετήσουν ενσύρματο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

των πελατών μας επιλέγουν τις υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης μηχανημάτων

Προϊόντα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης

ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ

Το καταγραφικό είναι η καρδιά του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Σε αυτό συνδέονται οι κάμερες, η οθόνη και ο σκληρός δίσκος. Η επεξεργασία και η εξαγωγή της εικόνας, οι δυνατότητες σύνδεσης σε τοπικά και μη δίκτυα, η ρύθμιση των παραμέτρων αλλά και οι δυνατότητες καταγραφής του συστήματος, εξαρτώνται κατά κύριο λόγω από το καταγραφικό.
Υπάρχουν 3 βασικές κατηγορίες καταγραφικών:
DVR: Αναλογικά καταγραφικά οριζόντιας ανάλυσης, τα οποία δέχονται κάμερες κανονικής ευκρίνειας

HD DVR: Υψηλής ευκρίνειας (HD High Definition) καταγραφικά τα οποία δέχονται αναλογικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας

NVR: Ψηφιακά δικτυακά καταγραφικά τα οποία δέχονται κάμερες υψηλής και υπερ-υψηλής ευκρίνειας

Τέλος, υπάρχουν υβριδικά και τρι-βριδικά καταγραφικά τα οποία μπορούν να δεχτούν συνδυασμό καμερών (αναλογικές, ψηφιακές), ώστε να καλυφθούν οποιεσδήποτε ανάγκες διαθέτει ένας πελάτης.

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Ο σκληρός δίσκος (HDD) είναι η μονάδα αποθήκευσης δεδομένων η οποία προσαρμόζεται μέσα στο καταγραφικό. Από την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου, εξαρτάται η διάρκεια του ιστορικού καταγραφής το οποίο μπορούμε να έχουμε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Είναι πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε, ότι οι σκληροί δίσκοι διαθέτουν ειδική σήμανση συγκεκριμένου χρώματος ανάλογα με τον προορισμό χρήσης τους (μπλε, μωβ, κόκκινο κλπ). Οι δίσκοι που κατασκευάζονται για την τοποθέτηση τους σε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης πρέπει να είναι χρώματος μωβ. Αυτό γίνεται επειδή οι δίσκοι στα καταγραφικά λειτουργούν συνεχώς και διαφέρει η ποιότητα κατασκευής τους ώστε να αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες και να μην καταστρέφονται και χάνονται όλα τα αρχεία του πελάτη.

ΚΑΜΕΡΕΣ

Οι κάμερες είναι το σημαντικότερο περιφερειακό μηχάνημα ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Γι’ αυτό το λόγω, ποικίλουν οι τύποι τους ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες και συνθήκες κάθε χώρου που παρακολουθούν. Σε γενικές γραμμές, ασχέτως από τις δυνατότητες και την ποιότητα καταγραφής, χωρίζονται σε τρία είδη:

DOME: Οι κάμερες dome διαθέτουν σχήμα μισής σφαίρας (καρούμπαλο). Είναι αρκετά διακριτικές και λόγω αυτού συνήθως χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους

BULLET: Οι κάμερες bullet έχουν σχεδιαστεί για εξωτερικούς χώρους. Είναι σχεδιασμένες σε σχήμα κυλίνδρου και διαθέτουν βάση (μπράτσο) το οποίο αποτρέπει την ροή νερού στο εσωτερικό της κάμερας.

PTZ: Οι κάμερες ptz, είναι περιστροφικές κάμερες. Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να γυρίσουν σε σημείο ενδιαφέροντος που εμείς θέλουμε. Αυτό μπορεί να γίνεται αυτόματα ή χειροκίνητα.

Και στις τρεις περιπτώσεις και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή με τις πιθανότητες βανδαλισμού, υπάρχουν μοντέλα καμερών με διαφορετικά πρότυπα ανθεκτικότητας και αντοχής.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Το τροφοδοτικό είναι η συσκευή που προμηθεύει με ρεύμα τις κάμερες αναλογικού τύπου ώστε να λειτουργούν. Ακόμη προμηθεύει με ρεύμα τα υπέρυθρα led της κάμερας τα οποία χρησιμοποιούνται για λήψη εικόνας κατά τις νυκτερινές ώρες. Οι ψηφιακού τύπου κάμερες (ip) δεν χρειάζονται τροφοδοτικό, αφού προμηθεύονται το ρεύμα κατευθείαν από το δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet.

UPS

Το ups είναι συσκευή μπαταρίας η οποία παρέχει ρεύμα σε περίπτωση που υπάρχει διακοπή ρεύματος στο χώρο ώστε να προστατέψει το καταγραφικό από ζημιές. Επίσης παρέχει αυτονομία στο σύστημα και συνεχίζει να καταγράφει την εικόνα ακόμη και μετά την διακοπή του ρεύματος. Ανάλογα με την ισχύ του ups διαφέρει και η αυτονομία που παρέχει στο σύστημα.

ΟΘΟΝΗ

Η οθόνη χρησιμοποιείται για να βλέπουμε την εικόνα των καμερών αλλά και για να πραγματοποιούμε τις ρυθμίσεις του συστήματος. Ανάλογα με την ευκρίνεια των καμερών, διαλέγουμε την αντίστοιχη ποιότητα οθόνης. Συνήθως επιλέγονται οθόνες που χρησιμοποιούνται για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές γραφείου αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μεγαλύτερες οθόνες (πχ τηλεοράσεις).

DAHUA

Wi-Fi PT CAMERA 3MP

DAHUA

DOME CAMERA 12MP ULTRA HD

DAHUA

4K ULTRA HD CAMERA

DAHUA

PTZ CAMERA 2MP FULL HD

DAHUA

PTZ CAMERA THERMAL

DAHUA

FISHEYE CAMERA 6MP HD

HIKVISION

Wi-Fi CUBE CAMERA 4MP

HIKVISION

BULLET CAMERA 2MP 40M IR

HIKVISION

BULLET CAMERA 3MP 20M EXIR IR

HIKVISION

NVR H265 4K

.

DAHUA

NVR H264+ 32CH

DAHUA

NVR H265 4K

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ;

Φυσικά. Όλα τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης που προμηθεύει, τοποθετεί και συντηρεί η Falcon Security διαθέτουν λειτουργίες οι οποίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε το χώρο σας από το smartphone σας. Επίσης μπορείτε να μεταβείτε σε γεγονός που έχει λάβει χώρα στο παρελθόν και να τραβήξετε φωτογραφίες από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε αρκεί να διαθέτετε σύνδεση στο διαδίκτυο η οποία να είναι συνδεδεμένη στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης σας. Επιπλέον με την χρήση μεγαφωνικής εγκατάστασης μπορείτε ακόμη και να μιλήστε ζωντανά στο χώρο.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ;

Ναι. Είναι δυνατόν να συνδέσουμε μικρόφωνο στο χώρο που εποπτεύον οι κάμερες και εφόσον το καταγραφικό μας δίνει την δυνατότητα αυτή μπορούμε να λάβουμε ήχο μαζί με την εικόνα. Η Falcon Security υποστηρίζει μόνο την νόμιμη χρήση εικόνας και ήχου για την οποία ο πελάτης θα πρέπει να έχει την νόμιμη άδεια από την αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ;

Η καταγραφή εξαρτάται από την χωρητικότητα των σκληρών δίσκων που τοποθετούμε στο καταγραφικό. Επίσης ο χρόνος καταγραφής εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους όπως ο αριθμός των καμερών, η ποιότητα καταγραφής της εικόνας, η συνεχής ή η περιοδική καταγραφή, η συμπίεση του αρχείου της εικόνας κ.α. Ανάλογα λοιπόν των παραπάνω παραμέτρων αλλά και της χωρητικότητας των σκληρών δίσκων η διάρκεια καταγραφής που μπορούμε να έχουμε κυμαίνεται από 4-5 μέρες έως 4-5 μήνες ή και περισσότερο.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΛΕΤΗ

Πιστοποιημένοι σύμβουλοι θα μελετήσουν τις δικές σου ανάγκες.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ
FALCON

Συγχαρητήρια! Τώρα νιώθεις
και είσαι ασφαλής.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.