Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Ηλεκτρολογικά λάθη, παραλείψεις εργαζομένων, ξεχασμένα αναμμένα «μάτια» στην κουζίνα και αναμμένα τζάκια χωρίς την συνεχή παρακολούθηση είναι μερικοί λόγοι οι οποίοι μπορεί να συμβάλλουν στην εκδήλωση πυρκαγιάς σε μια επιχείρηση ή ένα σπίτι.

Θέλετε να προστατέψετε αποτελεσματικά εσάς, την οικογένεια σας και την επιχείρησή σας ή την οικία σας από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε την Falcon Security και να αναλάβουμε την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης.

Ειδικοί σύμβουλοι ασφαλείας θα μελετήσουν τις ανάγκες του χώρου σας και θα σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος πυρανίχνευσης, βασισμένοι πάνω στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Το σύστημα πυρανίχνευσης μπορεί να συνδυαστεί και με το σύστημα παραβίασης χώρου για εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να περιλαμβάνει κάποια από τα ακόλουθα μηχανήματα:

Προϊόντα Συναγερμού και Παραβίασης Χωρου

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο κεντρικός πίνακας είναι η καρδιά του συστήματος πυρανίχνευσης. Εδώ συνδέονται όλα τα απαραίτητα περιφερειακά του συστήματος πυρανίχνευσης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Λειτουργεί με ρεύμα και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για την περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος (τυχαία ή μη). Επίσης διαθέτει μεταλλικό κουτί το οποίο προστατεύει τα μηχανήματα από φθορές, σκόνη, νερό και πιθανή κακόβουλη καταστροφή τους. Είναι προφανές ότι πρέπει να επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή διότι από την αξιοπιστία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η παρεχόμενη ασφάλεια όλου του συστήματος.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

Με τα πληκτρολόγια χειριζόμαστε το σύστημα πυρανίχνευσης. Μπορούμε να αφοπλίσουμε το σύστημα σε περίπτωση λάθους συναγερμού ή και να παρακάμψουμε κάποιες ζώνες από την λειτουργία τους σε περίπτωση που το επιθυμούμε. Τα περισσότερα κέντρα πυρανίχνευσης διαθέτουν ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε πληκτρολόγια σε διάφορα σημεία του χώρου και να πραγματοποιούμε το χειρισμό του συστήματος πυρανίχνευσης από εκεί για περισσότερη ευκολία.

ΣΕΙΡΗΝΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Οι σειρήνες πυρανίχνευσης συνήθως είναι σειρήνες κόκκινου χρώματος και μικρού μεγέθους. Διαθέτουν ενδεικτική λυχνία (flash) και ο ήχος που παράγουν σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι συγκεκριμένου τόνου και μοτίβου. Μάθετε περισσότερα για την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των σειρήνων, καλώντας τους ειδικούς της Falcon Security.

ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Το μπουτόν πυρανίχνευσης διαθέτει ένα επανατάξιμο πλαστικό κουμπί το οποίο σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορούμε να το πατήσουμε και να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός πυρανίχνευσης.

GSM - INTERNET

Απαραίτητα περιφερειακά κάθε ολοκληρωμένου συστήματος πυρανίχνευσης. Μας παρέχουν την εναλλακτική επικοινωνία (μέσω κινητού δικτύου ή/και μέσω δεδομένων) όταν κοπεί το σταθερό τηλέφωνο του χώρου. Επίσης μας δίνουν την δυνατότητα να χειριζόμαστε το σύστημα πυρανίχνευσης από απόσταση κ.α.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ

Οι ανιχνευτές καπνού τοποθετούνται στους χώρους που θέλουμε να προστατεύσουμε και συνδέονται στον πίνακα πυρανίχνευσης. Είναι μηχανήματα τα οποία μόλις αντιληφθούν την ύπαρξη καπνού στο χώρο δίνουν σήμα συναγερμού. Ο πιο διαδεδομένος τύπος ανιχνευτή καπνού είναι ο φωτοηλεκτρικός. Ο συγκεκριμένος τύπος ανιχνευτή παρέχει την μέγιστη αξιοπιστία για οικιακούς χώρους και μικρές επιχειρήσεις ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους ψεύτικους συναγερμούς από μικροσωματίδια ή ρεύματα αέρα.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Οι ανιχνευτές θερμοκρασίας στην πραγματικότητα ανιχνεύουν την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας ενός χώρου καθώς επίσης και την άνοδο της θερμοκρασίας πάνω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι συγκεκριμένοι ανιχνευτές χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει αρκετή σκόνη ή/και σωματίδια τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δίνουν ψεύτικους συναγερμούς. Παραμένουν αξιόπιστοι αλλά καθυστερούν να δώσουν το σήμα συναγερμού σε σχέση με τους ανιχνευτές καπνού.

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Υπάρχουν πολλά ακόμη περιφερειακά μηχανήματα τα οποία μπορεί να συνδεθούν στον πίνακα πυρανίχνευσης, όπως οι ανιχνευτές φλόγας, οι ανιχνευτές επεξεργασίας αέρα, οι ακτίνες πυρανίχνευσης κ.α. Όμως το κόστος απόκτησης τους είναι αρκετά υψηλό και γι αυτό το λόγο προτιμούνται σε επαγγελματικούς χώρους και όχι σε οικιακούς χώρους.

K656

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ

SLRE31

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ

DCDAE3

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

LD95

ΣΕΙΡΗΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

IP150

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ARTION

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

των πελατών μας επιλέγουν να συνδυάσουν το σύστημα πυρανίχνευσης με το σύστημα παραβίασης χώρου.

των πελατών μας επιλέγουν να τοποθετήσουν ενσύρματο σύστημα συναγερμού / πυρανίχνευσης στο σπίτι τους

των πελατών μας τοποθετούν συστήματα εναλλακτικής επικοινωνίας του συστήματος πυρανίχνευσης τους

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΛΕΤΗ

Πιστοποιημένοι σύμβουλοι θα μελετήσουν τις δικές σου ανάγκες.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ
FALCON

Συγχαρητήρια! Τώρα νιώθεις
και είσαι ασφαλής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ;

Ναι, εφόσον πρόκειται για οικιακούς χώρους ή για μικρά καταστήματα. Όλα τα περιφερειακά του συστήματος πυρανίχνευσης (ανιχνευτές καπνού, θερμοκρασίας κ.α.) μπορούν να συνδεθούν στον κεντρικό πίνακα του συστήματος συναγερμού και να καταλάβουν συγκεκριμένη ζώνη. Έτσι μπορείτε να γλιτώσετε διπλά κόστη που αφορούν τον κεντρικό πίνακα, τα πληκτρολόγια, τις σειρήνες, τα gsm κ.α. Επίσης η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων για την 24ώρη παρακολούθηση του χώρου θα αφορά μόνο ένα σύστημα ασφαλείας και έτσι θα υπάρχει συνεχές όφελος για εσάς, αφού η μηνιαία χρέωση θα αφορά ένα σύστημα αντί για δύο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

Εφόσον θέλουμε να πραγματοποιήσουμε σωστή κάλυψη του χώρου, το ιδανικό είναι να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο ανιχνευτές. Όμως συνηθίζεται σε οικιακούς χώρους και σε μικρές επιχειρήσης να τοποθετούνται ανιχνευτές στους χώρους της κουζίνας. Επίσης στα σπίτια τοποθετούμε ανιχνευτές κίνησης στο σαλόνι (εφόσον υπάρχει τζάκι) αλλά και στο λεβητοστάσιο που ο κίνδυνος εκδήλωσής πυρκαγιάς είναι σαφώς μεγαλύτερος.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ;

Η συντήρηση που προτείνεται για τα συστήματα πυρανίχνευσης είναι η ετήσια. Για την σωστή λειτουργία των πυρανιχνευτών προτείνεται ο καθαρισμός τους τουλάχιστον κάθε 12 μήνες αφού με τον τρόπο αυτό αποτρέπουμε τους ψεύτικους συναγερμούς και ελέγχουμε τα μηχανήματα για την σωστή λειτουργία τους ώστε να λάβουμε το σήμα συναγερμού σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρανίχνευσης.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.