Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

Πλέον, δεν νοείται σπίτι ή επιχείρηση χωρίς σύστημα συναγερμού. Είναι απαραίτητο για την προστασία της περιουσίας μας αλλά και της ίδιας μας της ζωής. Με το σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου, βάζουμε τα θεμέλια για να είστε ασφαλής. Είναι το Α και το Ω για την προστασία σας σε περίπτωση κινδύνου. Εκτός από το ότι ηχούν οι σειρήνες το σύστημα συναγερμού κάνει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Στέλνει σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας μας για να ενεργοποιηθούν οι υπόλοιπες υπηρεσίες ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να διαθέτετε ένα σωστό και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου. Για να το πετύχουμε αυτό, λαμβάνουμε πολλούς παράγοντες υπόψιν. Η σωστή μελέτη του χώρου, η σωστή εγκατάσταση των μηχανημάτων, η επιλογή επώνυμων μηχανημάτων με κατάλληλες προδιαγραφές για κάθε χώρο, ο σωστός προγραμματισμός του συστήματος συναγερμού βάσει των δικών σας αναγκών και φυσικά, η σωστή εκπαίδευση προς εσάς για την χρήση του συστήματος συναγερμού είναι κάποιοι από τους βασικότερους παράγοντες που θέτει η Falcon Security. Ας δούμε όμως από τι αποτελείται συνήθως ένα σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου.

Προϊόντα Συναγερμού και Παραβίασης Χώρου

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο κεντρικός πίνακας είναι η καρδιά του συστήματος συναγερμού. Εδώ συνδέονται όλα τα απαραίτητα περιφερειακά του συστήματος συναγερμού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Λειτουργεί με ρεύμα και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για την περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος (τυχαία ή μη). Επίσης διαθέτει μεταλλικό κουτί το οποίο προστατεύει τα μηχανήματα από φθορές, σκόνη, νερό και πιθανή κακόβουλη καταστροφή τους. Είναι προφανές ότι πρέπει να επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή διότι από την αξιοπιστία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η παρεχόμενη ασφάλεια όλου του συστήματος.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

Με τα πληκτρολόγια χειριζόμαστε το σύστημα συναγερμού. Μέσα από την λειτουργία τους, οπλίζουμε και αφοπλίζουμε το σύστημα, θέτουμε ζώνες εντός και εκτός λειτουργίας, προσθέτουμε και αφαιρούμε χρήστες, ελέγχουμε την κατάσταση του συστήματος, στέλνουμε σήματα πανικού κ.α. Υπάρχει πλήθος πληκτρολογίων με διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά (με ή χωρίς LED, με οθόνες LCD, με οθόνες αφής, με λειτουργίες access control).

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΗΧΟΥ

Οι σειρήνες μας προσφέρουν το ένα από τα τρία βασικά αποτρεπτικά στοιχεία για τον διαρρήκτη. Τον ήχο. Ο δυνατός θόρυβος της σειρήνας προκαλεί άγχος στο διαρρήκτη και τον τρέπει σε φυγή. Αναλόγως των αναγκών του χώρου σας, τοποθετούνται μία ή περισσότερες σειρήνες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες (με ή χωρίς φλας, με ή χωρίς μπαταρία, με λειτουργία προστασίας από το άνοιγμα ή το ξήλωμα κ.α.)
Οι σειρήνες ήχου χωρίζονται σε εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και μας παρέχουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης και μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους.

GSM – INTERNET

Απαραίτητα περιφερειακά κάθε ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού. Μας παρέχουν την εναλλακτική επικοινωνία (μέσω κινητού δικτύου ή/και μέσω δεδομένων) όταν κοπεί το σταθερό τηλέφωνο του χώρου (συνήθως από το διαρρήκτη πριν επιχειρήσει να παραβιάσει τον χώρο). Επίσης μας δίνουν την δυνατότητα να χειριζόμαστε το συναγερμό μας από απόσταση κ.α.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Ίσως το σπουδαιότερο περιφερειακό για κάθε σωστά σχεδιασμένο σύστημα συναγερμού. Οι μαγνητικές επαφές προσαρμόζονται στα ανοίγματα των χώρων (πόρτες, παράθυρα κλπ) και δίνουν συναγερμό στην περίπτωση που παραβιαστούν.
Η εγκατάσταση τους μας δίνει τη δυνατότητα να δοθεί σήμα συναγερμού πριν την είσοδο του διαρρήκτη στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία του δράστη. Έτσι μειώνουμε σημαντικά τις πιθανότητες διάρρηξης του χώρου σας.  Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι μας (σε όλους τους χώρους) και να έχουμε το σύστημα συναγερμού ενεργοποιημένο.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Οι ανιχνευτές κίνησης τοποθετούνται στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής μας και προσφέρουν κάλυψη, κυρίως στην περίπτωση που απουσιάζουμε από το σπίτι ή η εταιρεία είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας. Ανιχνεύουν κίνηση στον χώρο που τους έχουμε τοποθετήσει και χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Τους υπέρυθρους παθητικούς και τους μικροκυμματικούς.
Η ανίχνευση γίνεται συνήθως σε γωνία 100Ο και σε απόσταση 10-12 μέτρα. Υπάρχουν πολλά μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες όπως η ανίχνευση ή όχι των κατοικίδιων, η προστασία τους από την τύφλωση τους κ.α.  Ακόμη υπάρχουν ανιχνευτές κίνησης που τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Οι ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων παρέχουν επιπλέον ασφάλεια κυρίως στα σπίτια που διαθέτουν μόνο παράθυρα και στις επιχειρήσεις που διαθέτουν τζαμαρίες. Σε περίπτωση που κάποιος επίδοξος διαρρήκτης επιδιώξει να σπάσει το τζάμι για να μπει στο σπίτι ή την επιχείρηση (αφού με αυτό το τρόπο δεν θα ανοίξει την πόρτα-παράθυρο), ο ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων θα ανιχνεύσει των ήχο σπασίματος ή κοψίματος του γυαλιού και θα δώσει σήμα συναγερμού. Η απόσταση που καλύπτει είναι 8 μέτρα και συνήθως τοποθετείται στα ευάλωτα και κρυφά σημεία του σπιτιού και της επιχείρησης.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΑΠΝΟΥ / ΦΩΤΙΑΣ

Κάθε επιχείρηση πρέπει να διαθέτει τους συγκεκριμένους ανιχνευτές. Επίσης και  κάθε σπίτι που έχει τζάκι, πρέπει να  τους διαθέτει. Φυσικά είναι απαραίτητοι και στον χώρο της κουζίνας κάθε σπιτιού και επιχείρησης. Με πολύ μικρό κόστος μετατρέπουν το σύστημα συναγερμού (και) σε σύστημα πυρανίχνευσης και προστατεύουν την περιουσία σας και εσάς από απρόβλεπτους κινδύνους. Είναι μηχανήματα που ανιχνεύουν την φωτιά ή/και την αύξηση της θερμοκρασίας ή/και τον καπνό σε συγκεκριμένη πυκνότητα (δεν δίνουν σήματα με το κάπνισμα).

ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΥ

Το μπουτόν πανικού μπορεί να είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Έτσι το έχετε μαζί σας (πχ μέσα στην επιχείρηση, στο σπίτι ή στην αυλή) ή το τοποθετούμε σε σταθερά σημεία (πχ δίπλα στο ταμείο ή δίπλα στο κρεβάτι). Σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό ή ακόμη και να στείλει σήμα κινδύνου στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security χωρίς να ηχήσουν οι σειρήνες, κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις που κάποιος σας απηλεί.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η περιμετρική κάλυψη είναι πολύ σημαντική σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προαύλιο χώρο και σε οικίες που διαθέτουν μεγάλους ή μικρούς κήπους. Με την χρήση ειδικών περιφερειακών μηχανημάτων (ακτίνες, μικροκυμματικά τύμπανα, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου κ.α.) ενεργοποιείται το σύστημα συναγερμού πριν κάποιος διαρρήκτης πλησιάσει το χώρο της επιχείρησης ή του σπιτιού. Έτσι κερδίζουμε σημαντικό χρόνο και αποτρέπουμε τον διαρρήκτη από το να συνεχίσει τη δράση του.

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Υπάρχουν πολλά ακόμη περιφερειακά όπως οι ανιχνευτές κραδασμού και χρηματοκιβωτίου, οι ανιχνευτές πλημμύρας, οι ανιχνευτές διαρροής υγραερίου κ.α. τα οποία μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα συναγερμού και να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια στον προστατευμένο χώρο. Μάθετε όλες τις επιπλέον λειτουργείες και πως μπορείτε πραγματικά να προστατευτείτε, καλώντας τους ειδικούς της Falcon Security.

TM50 BLACK

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ

HD77

PIR ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ & ΗΧΟ

SR150

ΣΕΙΡΗΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

DG457

ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ

REM3

ΤΗΛΕΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ

PCS250G

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DC1811

ΚΡΥΦΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

NR-QS

ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

GS250

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΙΟΜΕΤΡΟ

950

ΠΑΓΙΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ

.

DG85

PIR ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ PET

IP150

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

των πελατών μας επιλέγουν να τοποθετήσουν μαγνητικές επαφές σε όλα τα ανοίγματα

των πελατών μας επιλέγουν να τοποθετήσουν ενσύρματο σύστημα συναγερμού

των πελατών μας τοποθετούν περιφερειακά συστήματα εναλλακτικής επικοινωνίας

των πελατών μας τοποθετούν ανιχνευτές καπνού ή θερμοκρασίας στους χώρους τους

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΛΕΤΗ

Πιστοποιημένοι σύμβουλοι θα μελετήσουν τις δικές σου ανάγκες.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ
FALCON

Συγχαρητήρια! Τώρα νιώθεις
και είσαι ασφαλής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ;

Αυτό εξαρτάται από το σπίτι και την επιχείρηση, τα ανοίγματα του χώρου, τα περάσματα που διαθέτει αλλά και από το πόσα μηχανήματα θα τοποθετηθούν. Συνήθως για τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, η εγκατάσταση διαρκεί από 1 έως 2 ημέρες. Για τα ασύρματα συστήματα συναγερμού συνήθως 1 ημέρα είναι αρκετή.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ;

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί σε λίγες γραμμές. Τα τελευταία χρόνια όλες οι μεγάλες εταιρείες που κατασκευάζουν προϊόντα ασφαλείας έχουν κάνει τεράστια πρόοδο όσον αφορά τα ασύρματα συστήματα συναγερμού και έχουν λύσει τα κυριότερα προβλήματα που υπήρχαν παλαιότερα (παρεμβολές, διάρκεια μπαταρίας, διπλή επικοινωνία). Παρ’ όλα αυτά η αξιοπιστία που προσφέρουν τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, το μειωμένο κόστος χρήσης, και αρκετοί άλλοι παράγοντες κάνουν τους συμβούλους ασφαλείας μας να τα προτείνουν και τους πελάτες μας να τα προτιμούν.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΝΟΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ;

Φυσικά και μπορούμε. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται σε όλες τις περιπτώσεις  εγκατάστασης των συστημάτων συναγερμού ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Τα περάσματα των καλωδίων γίνονται πολύ προσεκτικά, εκατοστό – εκατοστό με διάφανη κόλλα (γόμα) και χωρίς κανάλια (tracking). Ακόμη για να κρύψουμε τα περισσότερα καλώδια, χρησιμοποιούμε τις πρίζες του σπιτιού ή της επιχείρησης που αφορούν την τηλεόραση ή την τηλεφωνία και έτσι μπορούμε να φτάσουμε σχεδόν σε όλους τους χώρους που χρειάζεται με κρυφά καλώδια. Τέλος αναλόγως του χρώματος των κουφωμάτων χρησιμοποιούμε αντίστοιχο χρώμα καλωδίου.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.