Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΞΕΩΝ

Έχετε στατική φύλαξη και δεν είσαστε ευχαριστημένος;

Νιώθετε ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στην ασφάλεια σας;

Έχετε δει τους φρουρούς να μην τηρούν τους κανόνες ασφαλείας;

Νιώθετε ότι η ασφάλεια που σας προσφέρουν δεν είναι αρκετή;

Θέλετε να προσφέρετε κάτι περισσότερο σε εσάς, την οικογένεια σας,
την επιχείρηση σας και το προσωπικό σας;

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΞΕΩΝ

Η Falcon Security μπορεί να σας δώσει την λύση. Έχουμε δημιουργήσει ειδικά προγράμματα υπηρεσιών φύλαξης που αφορούν συνδρομητές οι οποίοι διαθέτουν ήδη στατική φύλαξη αλλά είτε λόγω άγνοιας δεν έχουν επιλέξει μία ολοκληρωμένη λύση είτε λόγω οικονομικού συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από αυτό που θα χρειάζονταν πραγματικά.

Στηριζόμενοι λοιπόν στην κάθετη υποστήριξη των τμημάτων ασφαλείας μας (Κέντρο Λήψης Σημάτων, Κέντρο Λήψης Εικόνας και Κέντρο Άμεσης Επέμβασης) προσφέρουμε υποστήριξη των φρουρών που ήδη διαθέτετε, σε οποιοδήποτε περιστατικό κινδύνου και πραγματοποιούμε προληπτικούς ελέγχους σε αυτούς, με σκοπό την πλήρη τήρηση των διαδικασιών ασφαλείας που θέτουμε ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ;

Δεν νοείται στατική φύλαξη χωρίς την υπηρεσία ενίσχυσης της. Με πολύ μικρό κόστος, σε σχέση με την ίδια την υπηρεσία της στατικής φύλαξης, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια σας τόσο όσον αφορά την πρόληψη οποιουδήποτε περιστατικού κινδύνου αλλά και όσο αφορά την αντιμετώπιση του, όταν αυτό εκδηλωθεί.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

Με την υπηρεσία ενίσχυσης της στατικής φύλαξης καλύπτουμε τα περισσότερα κενά τα οποία συνήθως υπάρχουν σε μία στατική φύλαξη. Επιπλέον, ακόμη και όταν η στατική φύλαξη που διαθέτετε λειτουργεί στην εντέλεια, η ενίσχυση της προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στην πρόληψη περιστατικών κινδύνου και μεγιστοποιεί το αίσθημα της ασφάλειας που νιώθουν οι στατικοί φύλακες. Πολύ περισσότερο όμως αυξάνει την ίδια την ασφάλεια που έχουν οι στατικοί φύλακες, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ πιο παραγωγικοί και συνάμα αποτελεσματικοί στην υπηρεσία τους.

ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Ειδικοί σύμβουλοι της Falcon Security είναι στη διάθεση σας για να μελετήσουν τις ανάγκες ασφαλείας σας και να σας ενημερώσουν για όλες τις δυνατότητες ενίσχυσης της στατικής φύλαξης που διαθέτετε.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Απέκτησε το δικό σου
πρόγραμμα φύλαξης.

ΖΗΣΕ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήριά! Τώρα νιώθεις
και είσαι προστατευμένος.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ