Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Φυσικές περιπολίες ή αλλιώς Patrol. Η λέξη patrol προέρχεται από την γαλλική λέξη patrouiller που φιλολογικά σημαίνει «Να περπατάει κανείς στη λάσπη με γυμνά πόδια». Η περιπολία είναι μέρος της προληπτικής αστυνόμευσης και ολοένα περισσότερες χώρες στον κόσμο την απορρίπτουν ως πρακτική διότι διαθέτει πολλά μειονεκτήματα. Έρευνες μάλιστα έχουν δείξει ότι η περιπολία δρα κυρίως ψυχολογικά στο αίσθημα της ασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι μιας περιοχής χωρίς όμως να δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των περισσότερων μορφών βίας «Ευθύνεται η Αστυνομία για την αύξηση των εγκλημάτων;» του Ιωσήφ Καμπανάκη, Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

Μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των περιπολιών είναι το μέγεθος και η διαρρύθμιση της περιοχής, η φύση και η θέση των κτηρίων, η κυκλοφορία των πεζών και των αυτοκινήτων και η συχνότητα τους, τα φυσικά εμπόδια στην περιοχή κ.α.

Στη Falcon Security από το 1991 που συμπεριλάβαμε τα ιδιόκτητα περιπολικά οχήματα στο στόλο της εταιρείας, προσανατολιστήκαμε κυρίως στην Άμεση Επέμβαση και λιγότερο στις περιπολίες. Η πράξη, η πείρα και η εμπειρία μας δίδαξαν με ποιους τρόπους και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορούν να έχουν αποτέλεσμα οι προληπτικές περιπολίες. Έτσι ανάλογα με τη ζώνη ελέγχου κάθε περιοχής και τις ιδιαιτερότητες της, υπάρχει και διαφορετικός τρόπος εκτέλεσης των περιπολιών και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας προς τους συνδρομητές μας. Παρακάτω θα δείτε κάποιες γενικές οδηγίες και πληροφορίες για την υπηρεσία των Δεσμευτικών Περιπολιών αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για το αν αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε την συγκεκριμένη υπηρεσία και κάτω από ποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Ελέγχουμε τον χώρο σας και με την φυσική μας παρουσία μεγιστοποιούμε την ασφάλεια σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

Διαθέτουμε ειδικού τύπου περιπολικά, πλήρως εξοπλισμένα, για κάθε περιοχή που δρούμε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όλοι οι φύλακες τις εταιρείας μας έχουν εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί για κάθε αποστολή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε εξωτερικό έλεγχο του χώρου σας για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε μαζί σας λεπτομερή έλεγχο του χώρου σας για να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Παραμένουμε στο χώρο σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε έπειτα από συμβάν κινδύνου.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Οι περιπολίες έχουν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένους χώρους και κάτω από αρκετές προϋποθέσεις. Όταν συνδυαστούν με βασικά προγράμματα φύλαξής αλλά και με συγκεκριμένες αυστηρές διαδικασίες μπορούν να αποφέρουν τα μέγιστα για την ασφάλεια ενός χώρου.

Σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο ο συνδρομητής μπορεί να χρεώνεται άδικα για υπηρεσίες που δεν του προσφέρουν τίποτα αλλά μπορεί να δημιουργηθούν κενά στην ασφάλεια του που μέχρι πρότινος δεν είχε. Άρα ο συνδρομητής χρειάζεται να ενημερωθεί πλήρως για την υπηρεσία αυτή και να την επιλέξει μόνο εφόσον την χρειάζεται πραγματικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
%
των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερο από 5 λεπτά
0
%
των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερος από 8 λεπτά

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Οι φύλακές της Falcon Security λαμβάνουν οδηγίες για το πρόγραμμα των τακτικών προληπτικών περιπολιών στους συνδρομητές μας και τις πραγματοποιούν με σκοπό να αποτρέψουν πιθανούς διαρρήκτες να επιλέξουν να «χτυπήσουν» το χώρο του συνδρομητή μας αλλά και με σκοπό να ελέγξουν το χώρο του συνδρομητή για τυχόν ύποπτες ενέργειες ή περιστατικά.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι φύλακες τις Falcon Security πραγματοποιούν εξωτερικό έλεγχο (εκτός της περιφράξεως ή εντός της περιφράξεως αλλά εκτός του κτηρίου) σε κάθε χώρο στον οποίο πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες με σκοπό να επιβεβαιώσουν ότι όλα κυλούν φυσιολογικά και ο χώρος φυλάσσεται αποτελεσματικά (πχ δεν έχουν ξεχαστεί παράθυρα ανοικτά).

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι φύλακες τις Falcon Security πραγματοποιούν εσωτερικό λεπτομερή έλεγχο του χώρου του συνδρομητή παρέχοντας κάλυψη και ασφάλεια στο συνδρομητή μετά την αποστολή σήματος κινδύνου από το σύστημα συναγερμού και τις διαπίστωσής πραγματικού συμβάντος κινδύνου ή και σε διαπίστωση συμβάντος κινδύνου από προληπτική περιπολία. Ο λεπτομερής έλεγχος του χώρου πραγματοποιείται μόνο με την παρουσία του συνδρομητή ή των προσώπων που αυτός έχει υποδείξει στην Falcon Security ή των αρμόδιων κρατικών αρχών.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΝ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί συμβάν κινδύνου το περιπολικό και ο φύλακας παραμένουν στον χώρο μέχρι να μεταβούν στον χώρο ο συνδρομητής ή/και οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Το είδος των περιπολικών οχημάτων που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την φύση της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνδρομητών μας. Έτσι στον στόλο των περιπολικών οχημάτων μας, υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία είναι συμβατικά, επιβατικά, 4*4, cross country και pick up. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα χειρίζονται αδειούχοι και πιστοποιημένοι φύλακες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όλο το προσωπικό φύλαξης της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο από το κράτος και αδειοδοτημένο για να εκτελεί καθήκοντα ιδιωτικού φύλακα. Πέρα όμως από την εκπαίδευση που παρέχει το κράτος, όλοι οι φύλακες της εταιρείας μας εκπαιδεύονται στις συνθήκες εργασίας που αφορούν την κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απέκτησε το δικό σου
πρόγραμμα φύλαξης.

ΖΗΣΕ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήρια! Τώρα νιώθεις
και είσαι προστατευμένος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ;

Μία τακτική φυσική περιπολία, λαμβάνοντας υπόψιν τις ελληνικές και κυπριακές προδιαγραφές των σπιτιών, για να πραγματοποιηθεί σωστά και να ελεγχθούν όλοι οι παράμετροι, χρειάζεται τουλάχιστον 3 λεπτά.

ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ;

Όλα όσα προσφέρουμε στους συνδρομητές μας πρέπει να μπορούν να αποδειχθούν. Βάση αυτού τα περιπολικά μας οχήματα διαθέτουν συσκευές εντοπισμού θέσεως (GPS) που αποδεικνύουν όχι μόνο την παρουσία μας στον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή αλλά και τον χρόνο τον οποίο χρειάστηκαμε για να πραγματοποιήσουμε την τακτική προληπτική περιπολία.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ;

Η κάθε περιπολία κοστολογείται βάση της επικινδυνότητάς του χώρου του συνδρομητή αλλά και του χρόνου που χρειάζεται να δαπανήσει ο φύλακας της εταιρείας στο χώρο αυτό. Ακόμη η τιμή διαφοροποιείται για εγκαταστάσεις στις οποίες ο φύλακας με το περιπολικό εισέρχονται μέσα στον αυλή του σπιτιού ή στο προαύλιο χώρο της επιχείρησης, σε σχέση με τις εγκαταστάσεις στις οποίες το περιπολικό πραγματοποιεί την περιπολία βρισκόμενος σε δημόσιο δρόμο.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2 ΚΕΝΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ
ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.