Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Αν κάποιος επιθυμεί πραγματική ασφάλεια, τότε η υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης της Falcon Security είναι μονόδρομος για αυτόν. Την χρειάζεται το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων της κοινωνίας μας αφού πλέον η εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών των οποίων οι κρατικές αρχές αδυνατούν να αποτρέψουν και οι ιδιώτες είναι ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε ακόμη κι όταν όλα τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν, αφού οι ίδιοι δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα και την απαραίτητη εκπαίδευση που χρειάζεται. Είτε βρίσκεστε μέσα στο χώρο που διαθέτει συστήματα ασφαλείας, είτε απουσιάζετε, είναι απαραίτητο να έχετε την συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα δούμε παρακάτω τι περιλαμβάνει η υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης της Falcon Security.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Είμαστε δίπλα σας, μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που θα λάβουμε σήμα κινδύνου.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Ελέγχουμε τον χώρο σας και με
την φυσική μας παρουσία μεγιστοποιούμε την ασφάλεια σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

Διαθέτουμε ειδικού τύπου περιπολικά, πλήρως εξοπλισμένα, για κάθε περιοχή που δρούμε.

ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Επιλέγουμε προσεκτικά τα σημεία που θα μας βοηθήσουν να είμαστε, άμεσα δίπλα στους συνδρομητές μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε εξωτερικό έλεγχο του χώρου σας για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε μαζί σας λεπτομερή έλεγχο του χώρου σας για να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όλοι οι φύλακες τις εταιρείας μας έχουν εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί  για την αποστολή τους.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Παραμένουμε στο χώρο σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε έπειτα από συμβάν κινδύνου.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Τα οφέλη του συνδρομητή μας, από τις υπηρεσίες της Άμεσης Επέμβασης είναι στην κυριολεξία ανεκτίμητης αξίας και αυτό φαίνεται και από τις ευχαριστίες που δεχόμαστε καθημερινά από τους υφιστάμενους συνδρομητές μας. Προστατεύουμε αποτελεσματικά εσάς, την οικογένεια σας, την επιχείρηση σας και το προσωπικό σας.

Μέσα από την κάθετη υποστήριξη των υπηρεσιών μας και την απόλυτη οργάνωση στις υπηρεσίες που διαθέτουμε, έχουμε καταφέρει να είμαστε ίσως η μοναδική ελληνική και κυπριακή εταιρεία που δεν κάνει απλώς «patrol» αλλά δίνει πραγματικές λύσεις ασφαλείας στους συνδρομητές της.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε δίνουν βαρύτητα στην αποχώρηση των δραστών από τον χώρο σας και στην αποτροπή τους από την διάπραξη παράνομων ενεργειών και όχι στην βίαιη καταστολή τους. Με τον τρόπο αυτό εσείς αποκτάτε την ασφάλεια που αναζητάτε και η εμείς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
%
των επεμβάσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 5 λεπτών
0
%
των επεμβάσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 10 λεπτών
0
%
των επεμβάσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 15 λεπτών

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Αμέσως μόλις το σύστημα συναγερμού σας στείλει σήμα κινδύνου, οι χειριστές της Falcon Security μεταβιβάζουν το σήμα στους φύλακες των περιπολικών οχημάτων που ξεκινούν άμεσα για να μεταβούν στο χώρο σας και να αποτρέψουν οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια μπορεί να συμβαίνει σε αυτόν. Παράλληλα το σήμα μεταφέρετε και σε περιπολικά όμορων περιοχών ώστε να πλησιάσουν στην ακτίνα δράσης του πρώτου περιπολικού που μεταβαίνει στον φυλασσόμενο χώρο. Έτσι σε αρκετές περιοχές που δραστηριοποιούμαστε μπορούν να σπεύσουν για βοήθεια στον χώρο σας 2 ή περισσότερα περιπολικά οχήματα της Falcon Security σε χρόνο μικρότερο των 15 λεπτών.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Επιπλέον της Άμεσης Επέμβασης των περιπολικών μας, οι φύλακές της εταιρείας λαμβάνουν οδηγίες για το πρόγραμμα των προληπτικών περιπολιών στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Έτσι μελετώντας καθημερινά τα περιστατικά που γίνονται στην χώρα μας και κυρίως στις περιοχές που βρίσκονται οι συνδρομητές μας, οι φύλακες πραγματοποιούν προληπτικές περιπολίες που σκοπό έχουν να αποτρέψουν πιθανούς διαρρήκτες να επιλέξουν χώρους οι οποίοι προστατεύονται από την Falcon Security. Οι προληπτικές περιπολίες πραγματοποιούνται πάντα με συγκεκριμένες οδηγίες και με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει πάντα ο χρόνος της Άμεσης Επέμβασης μικρός σε οποιονδήποτε συνδρομητή μας κι αν χρειαστεί να μεταβεί το περιπολικό όχημα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι φύλακες τις Falcon Security όταν τους δοθεί η οδηγία από το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης πραγματοποιούν εξωτερικό έλεγχο (εκτός της περιφράξεως ή εντός της περιφράξεως αλλά εκτός του κτηρίου) σε κάθε φυλασσόμενο χώρο στον οποίο έχουν μεταβεί για Άμεση Επέμβαση με σκοπό να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Όταν πρόκειται για προληπτική περιπολία μεταβαίνουν στο χώρο και πραγματοποιούν εξωτερικό έλεγχο για να επιβεβαιώσουν ότι όλα κυλούν φυσιολογικά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι φύλακες τις Falcon Security πραγματοποιούν εσωτερικό λεπτομερή έλεγχο του φυλασσόμενου χώρου παρέχοντας κάλυψη και ασφάλεια στο συνδρομητή μετά την αποστολή σήματος κινδύνου από το σύστημα συναγερμού και τις διαπίστωσής πραγματικού συμβάντος κινδύνου ή και σε διαπίστωση συμβάντος κινδύνου από προληπτική περιπολία. Ο λεπτομερής έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου πραγματοποιείται μόνο με την παρουσία του συνδρομητή ή των προσώπων που αυτός έχει υποδείξει στην Falcon Security ή των αρμόδιων κρατικών αρχών.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΝ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί συμβάν κινδύνου το περιπολικό και ο φύλακας παραμένουν στον χώρο μέχρι να μεταβούν στον χώρο ο συνδρομητής ή/και οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μετά από την προσεκτική μελέτη των περιοχών που δραστηριοποιούμαστε και λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην ασφάλεια αλλά και στην αντιμετώπιση συμβάντων κινδύνου (η φύση της περιοχής, οι δρόμοι διαφυγής, η κίνηση στον δρόμο, το ύψος και τα τυφλά σημεία των κτηρίων), επιλέγουμε τα κομβικά σημεία που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των συνδρομητών μας ώστε να ελαχιστοποιούμε τον χρόνο Άμεσης Επέμβασης σε περίπτωση σήματος κινδύνου από το σύστημα συναγερμού του κάθε συνδρομητή.

ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Το είδος των περιπολικών οχημάτων που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την φύση της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνδρομητών μας. Έτσι στον στόλο των περιπολικών οχημάτων μας, υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία είναι συμβατικά, επιβατικά, 4*4, cross country και pick up. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα χειρίζονται αδειούχοι και πιστοποιημένοι φύλακες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όλο το προσωπικό φύλαξης της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο από το κράτος και αδειοδοτημένο για να εκτελεί καθήκοντα ιδιωτικού φύλακα. Πέρα όμως από την εκπαίδευση που παρέχει το κράτος, όλοι οι φύλακες της εταιρείας μας εκπαιδεύονται στις συνθήκες εργασίας που αφορούν την κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ
ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απέκτησε το δικό σου
πρόγραμμα .

ΖΗΣΕ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήριά! Τώρα νιώθεις
και είσαι προστατευμένος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ;

Όπως έχουμε ξανα-αναφέρει, όλα τα στοιχεία που δίνουμε και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε πρέπει να αποδεικνύονται. Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία όλα τα περιπολικά οχήματα της Falcon Security διαθέτουν συσκευές εντοπισμού θέσεως (GPS) που αποδεικνύουν όχι μόνο την παρουσία μας στον χώρο του συνδρομητή αλλά και τον χρόνο τον οποίο χρειάστηκε για να φτάσει εκεί το περιπολικό καθώς επίσης και την διαδρομή που ακολούθησε από όταν έλαβε το σήμα κινδύνου.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Ακριβώς όπως παραπάνω, με την χρήση των συσκευών εντοπισμού θέσεως. Ακόμη μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με ψεύτικά σήματα συναγερμού και με την παρακολούθηση του χώρου σας μέσω Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης.

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ;

Σύμφωνα με το νόμο οπλοφορούν μόνο οι φύλακες των χρηματαποστολών. Οι φύλακες της συγκεκριμένης υπηρεσίας διαθέτουν άδεια κατηγορίας Β (στην Ελλάδα) και δεν οπλοφορούν. Χρησιμοποιώντας όλα τα υπόλοιπα νόμιμα μέσα και στηριζόμενοι στην απόλυτη οργάνωση και στην όσο τον δυνατόν αμεσότερη επέμβαση στο φυλασσόμενο χώρο, οι φυλακές χρησιμοποιούν μεθόδους που έχουμε αναπτύξει και εξελίξει για την αποτροπή των παράνομων ενεργειών και την απομάκρυνση των δραστών από το χώρο σας, χωρίς να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2 ΚΕΝΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ
ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.