Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Οι υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Εικόνας προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από την επεξεργασία των σημάτων κινδύνου. Η τεχνολογία μας δίνει πλέον την δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε οποιοδήποτε περιστατικό κινδύνου την στιγμή που αυτό συμβαίνει ή ακόμη και πριν καν αυτό συμβεί. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας μπορούν να συνδέσουν το καταγραφικό του συνδρομητή με το Κέντρο Λήψης Εικόνας της Falcon Security και κάθε φορά που θα υπάρχει σήμα κινδύνου, οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Εικόνας θα επιβεβαιώνουν αν το περιστατικό είναι πραγματικό. Επιπλέον οι χειριστές πραγματοποιούν ηλεκτρονικές περιπολίες για τον προληπτικό έλεγχο του φυλασσόμενου χώρου του συνδρομητή αλλά και παρέχουν υποστήριξη μέσω της μεγαφωνικής εγκατάστασης που δύναται να διαθέτει ο συνδρομητής. Υποστήριξη η οποία είναι πλήρως αποτελεσματική αφού από το Κέντρο Λήψης Εικόνας οι χειριστές της Falcon Security έχουν την δυνατότητα να βλέπουν και να μιλάμε ζωντανά στο φυλασσόμενο χώρο και στους δραστες.

ΟΠΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Βλέπουμε τι συμβαίνει στον χώρο σας αμέσως ή πριν ο συναγερμός στείλει σήμα κινδύνου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Ελέγχουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος σας ενώ κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ενημερώνουμε και αποτρέπουμε αποτελεσματικά τον δράστη, χωρίς αυτός  να μας βλέπει.

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Ενημερώνουμε τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την κινητοποίησης τους σε περιστατικό κινδύνου.

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Ενημερώνουμε τον συνδρομητή για οποιοδήποτε περιστατικό και για την εικόνα του χώρου.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσει ο συνδρομητής για την κατάσταση του χώρου του.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Τα οφέλη για τον συνδρομητή από τις παραπάνω υπηρεσίες είναι πολλά με κυριότερο την εξακρίβωση του περιστατικού κινδύνου που έχει σαν αποτέλεσμα την αμεσότερη κινητοποίηση όλων των μονάδων πρόληψης της εταιρείας και των αρμόδιων κρατικών αρχών. Τα οφέλη της υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας της Falcon Security δεν σταματάνε εκεί.

Έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές μας, τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους με σκοπό να τους υποστηρίξουμε πλήρως αν υπάρξει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια προς αυτούς αλλά και να τους προστατεύσουμε από οποιαδήποτε σχέδια των κακοποιών, πριν ακόμη ξεκινήσουν.

Αυτό το πετυχαίνουμε πλέον εύκολα μέσα από τα εξελιγμένα συστήματα καμερών, τα οποία διαθέτουν video analytics αλλά πολύ περισσότερο με τις προλητικές αποκλειστικές υπηρεσίες της Falcon Security που μπορούμε να προσφέρουμε σε περιορισμένο κοινό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
%
πετυχημένη εξακρίβωση των σημάτων κινδύνου από τον φυλασσόμενο Χώρο
0
%
των εξακριβώσεων πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο του 1 λεπτού

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Κάθε φορά που το σύστημα συναγερμού του συνδρομητή στέλνει σήμα κινδύνου στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security, οι χειριστές της εταιρείας συνδέονται στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης του συνδρομητή και λαμβάνουν εικόνα από το χώρο του. Έτι μπορούν να εξακριβώσουν ακριβώς την αιτία που χτύπησε ο συναγερμός και να προβούν σε όλες τις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί με τον συνδρομητή για την ασφάλεια του.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΗΛΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ακόμη και αν δεν λάβει σήμα κινδύνου το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security, οι χειριστές της εταιρείας συνδέονται κάθε βράδυ, στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης του συνδρομητή μία ή περισσότερες φορές και πραγματοποιούν (σύμφωνα με τις οδηγίες του συνδρομητή) προληπτικό έλεγχο του χώρου τον οποίο επιβλέπουν για τυχόν κακόβουλη ενέργεια που μπορεί να έχει εκδηλωθεί ή πρόκειται να εκδηλωθεί.

ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ

Όχι μόνο βλέπουμε τι γίνεται στο φυλασσόμενο χώρο αλλά και ακούμε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Με την χρήση της μεγαφωνικής εγκατάστασης στο χώρο του συνδρομητή μπορούμε να μιλήσουμε ζωντανά στον επίδοξο διαρρήκτη από το Κέντρο Λήψης Εικόνας της Falcon Security και να τον αποτρέψουμε οποιεσδήποτε σκέψεις είχε κάνει για ενέργειες που είναι εις βάρος των συμφερόντων του συνδρομητή μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Οι σύγχρονες κάμερες με την χρήση των video analytics μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να καταλάβουμε την πρόθεση κάποιου να προβεί σε παράνομη πράξη, πριν ακόμα αυτή εκδηλωθεί. Οι κάμερες επιβλέπουν τον χώρο και μόλις αντιληφθούν ασυνήθιστη κίνηση ή κίνηση σε σημεία που δεν επιτρέπεται  μας στέλνουν σήμα συναγερμού.

ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Εφόσον εξακριβωθεί το περιστατικό του κινδύνου ενημερώνονται άμεσα και οι αρμόδιες κρατικές αρχές με πλήρη στοιχεία για το τι συμβαίνει ώστε να δώσουν προτεραιότητα στο συμβάν και φυσικά να προσεγγίσουν το χώρο με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αυξάνοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα τους και προστατεύοντας τα συμφέροντα του συνδρομητή μας.

ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Βάσει των οδηγιών που ο ίδιος ο συνδρομητής έχει δώσει στην Falcon Security, οι χειριστές ανάλογα με το είδος του σήματος κινδύνου και την εξακρίβωση του περιστατικού, προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να ενημερώσουν τον ίδιο τον συνδρομητή αλλά και τα πρόσωπα που έχει δηλώσει ο ίδιος. Η ενημέρωση του συνδρομητή μπορεί να είναι συνεχής με στόχο να προστατευθεί ο ίδιος από πιθανή συμπλοκή σε περίπτωση αληθινού συμβάντος στον χώρο του.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Ο συνδρομητής και τα πρόσωπα που ο ίδιος επιθυμεί (αφού πρώτα ταυτοποιηθούν με τα «αγαπημένα» συνθηματικά ασφαλείας), μπορούν να ζητήσουν να μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το σύστημα τους, αν έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι έλεγχοι που χρειάζονται αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά τον χώρο τους.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΣΥΝΔΕΣΟΥ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι τεχνικοί μας ή ο εγκαταστάτης σου
σε ενώνουν μαζί μας.

ΖΕΙΣ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο σπίτι σου!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Η ηλεκτρονική περιπολία μερικές φορές είναι σημαντικότερη και από την ίδια την φυσική περιπολία. Και επιπλέον κοστίζει πολύ λιγότερο. Μέσα από την εικόνα που μας δίνουν οι κάμερες μπορούμε να ελέγξουμε τους χώρους και τα σημεία ενδιαφέροντος για οποιαδήποτε περιστατικό χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί και φυσικά χωρίς να μπορούν οι χειριστές να αφοπλιστούν ή να αχριστευτούν. Ακόμη με τα σύγχρονα προγράμματα και λειτουργίες που διαθέτουν τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης μπορούμε να συνδυάσουμε τις ηλεκτρονικές περιπολίες με τα video analytics και να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια του συνδρομητή και της οικίας ή της επιχείρησης του.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ;

Κάθε βράδυ η Falcon Security πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ μια ηλεκτρονική περιπολία στους φυλασσόμενους χώρους των συνδρομητών που διαθέτουν την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας. Επιπλέον αυτής της περιπολίας ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει να πραγματοποιούνται περισσότερες προληπτικές ηλεκτρονικές περιπολίες σε τακτά ή άτακτα χρονικά διαστήματα που αυτός επιθυμεί. Το κόστος των επιπλέων περιπολιών ξεκινά από τα 2 ευρώ αλλά εξαρτάται από το πλήθος των καμερών, τη χρονική διάρκεια της περιπολίας και το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί.

ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ;

Στην Falcon Security πιστεύουμε πως ότι κάνουμε πρέπει να μπορούμε να το αποδείξουμε. Μόνο έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και εσείς έχετε την ασφάλεια που πάντα θέλατε. Η πιστοποίηση των σημάτων κινδύνου και οι προληπτικές περιπολίες πραγματοποιούνται μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας. Έχουμε ειδικά προγράμματα τα οποία παρακολουθούν, καταγράφουν, αποθηκεύουν και αρχειοθετούν  κάθε δευτερόλεπτο την εικόνα που δείχνουν οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών. Συνεπώς έχουμε ακριβώς τις ενέργειες που γίνονται στον κάθε συνδρομητή μας. Επιπλέον αυτού, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να συνδεθούμε στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης του συνδρομητή (π.χ. πρόβλημα στην διαδικτυακή του σύνδεση), τον καλούμε να τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα. Πολύ εύκολα λοιπόν μπορεί ο οποιοσδήποτε συνδρομητής να ελέγξει τις υπηρεσίες μας με το να κλείσει την σύνδεση του για μερικές ώρες.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2 ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.