Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Όταν μιλάμε για ασφάλεια, μιλάμε πάντα (και) για τις υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει για τις υπηρεσίες αυτές από κάποιον γνωστό ή φίλο ή το έχετε σκεφτεί από μόνοι σας και το έχετε ψάξει στο internet. Ίσως και να έχετε μπερδευτεί για το τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία. Και είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε την σημασία του να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογένεια σας. Επειδή λοιπόν σας καταλαβαίνουμε, παρακάτω θα βρείτε ότι πληροφορία χρειάζεστε. Αρχικά σας ενημερώνουμε ότι κάθε σύστημα συναγερμού μπορεί να συνδεθεί με Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security, οι χειριστές  του οποίου διαχειρίζονται  τα σήματα που στέλνει το σύστημα συναγερμού σας για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας σας. Τα σήματα που μπορεί να λάβει το Κέντρο Λήψης Σημάτων από το σύστημα συναγερμού σας είναι τα παρακάτω:

ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε από που προσπάθησαν να μπουν οι διαρρήκτες, αν τα κατάφεραν, αν είναι ακόμη μέσα κ.α.

ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥ

Γνωρίζουμε, πριν να είναι αργά, αν κάτι πάει στραβά στον χώρο σας με την μαγειρική το τζάκι κ.α.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Γνωρίζουμε αν σας απειλεί κάποιος ή αν νιώθετε φόβο και πανικό για οποιοδήποτε λόγο και αιτία.

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε αν νιώθετε οποιαδήποτε αδιαθεσία ή αν υπάρχει τραυματισμός στο χώρο σας κ.α.

ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διακοπή ρεύματος στον χώρο σας και σας ενημερώνουμε γι’ αυτό.

ΠΤΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Γνωρίζουμε πότε το σύστημα ασφαλείας σας χρειάζεται αντικατάσταση της μπαταρίας του.

ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Γνωρίζουμε αν η τηλεφωνική σας γραμμή έχει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί σωστά.

ΕΛΕΓΧΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

Γνωρίζουμε τις ώρες που πρέπει να είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο το σύστημα σας και αν αυτό τηρείται.

ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διαρροή υγραερίου στο χώρο σας εφόσον διαθέτετε αντίστοιχο σύστημα.

ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διαρροή υγραερίου στο χώρο σας εφόσον διαθέτετε αντίστοιχο σύστημα.

ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ °C/°F

Γνωρίζουμε αν μεταβάλλεται η θερμοκρασία σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου που επιθυμείτε.

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΑ

Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να είστε ΠΑΝΤΑ ασφαλείς.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Εσείς λοιπόν μπορείτε να βγείτε μόνο κερδισμένοι επιλέγοντας να συνδέσετε το σύστημα συναγερμού σας με το  Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security. Ένα υπερσύγχρονο Κέντρο το οποίο μπορεί να δεχτεί σήματα από σχεδόν όλα τα συστήματα συναγερμού της αγοράς, με οποιοδήποτε τρόπο: μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνικής γραμμής, σταθερού ή κινητού ή δορυφορικού internet, ακόμη και μέσω της δικής μας συχνότητας UHF. Και δεν τελειώνουν εδώ τα σημεία υπεροχής.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security διαθέτει οπτική ίνα για την αμεσότητα των υπηρεσιών, διαθέτει γεννήτρια για την λειτουργία του ακόμη και αν υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διαθέτει πιστοποίηση ISO:9001, ISO:14001 και OHSAS:18001, διαθέτει εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και φυσικά διαθέτει buck up πλάνο για όλα τα μηχανήματα που λειτουργούν 24ώρες/365μέρες το χρόνο.

Επιπλέον, όλα τα παραπάνω σας τα προσφέρουμε διπλά αφού είμαστε η μοναδική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο που διαθέτουμε δύο ιδιόκτητα Κέντρα Λήψης Σημάτων και τα σήματα όλων των συνδρομητών μας μπορούν να διαχειριστούν και από τα δύο Κέντρα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Γιατί  όταν μιλάμε για διαδικασίες και υπηρεσίες ασφαλείας, το εννοούμε και το αποδεικνύουμε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
%
των κλήσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο του 1 λεπτού
0
%
των κλήσεων σε σήματα δευτερεύον ενημέρωσης πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 5 λεπτών
0
%
των κλήσεων σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 30 δευτερολέπτων

Δωρεάν Προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας ειδικός σύμβουλος της Falcon Security θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

Με την σύνδεση σας στην υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων, λαμβάνετε ένα τετραψήφιο αλφαριθμητικό κωδικό με τον οποίο γίνεται η αναφορά στις υπηρεσίες που διαθέτετε και ο οποίος χρησιμεύει στην εύκολη αναζήτηση σας με σκοπό την άμεση παροχή πληροφοριών όταν τις χρειαστείτε. Επιπλέον η Falcon Security, πρωτοπόρος όπως πάντα σε θέματα ασφάλειας, καθιέρωσε τα «αγαπημένα» συνθηματικά ασφαλείας για την ταυτοποίηση την δική σας αλλά και των προσώπων που εσείς επιθυμείτε να ενημερώνουν οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων σε περίπτωση Σήματος Κινδύνου. Έτσι εσείς και ο κάθε χρήστης έχετε το δικό σας διαφορετικό «αγαπημένο» συνθηματικό και επιπλέον μπορείτε να έχετε το ίδιο δικό σας συνθηματικό σε πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις που διαθέτετε (πχ πρώτη κατοικία, εξοχικό, εταιρεία κλπ). Δεν σας υποχρεώνουμε λοιπόν να θυμάστε τετραψήφιους κωδικούς (που συνήθως δεν τους θυμάστε) ή να σας ζητάμε στοιχεία τα οποία μπορεί να γνωρίζει ο καθένας (πχ αριθμός τηλεφώνου) με αποτέλεσμα να δημιουργούμε κενά στην ασφάλεια σας.

ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το σύστημα συναγερμού σας μπορεί να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security με αρκετούς τρόπους. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι μέσω σταθερής ή/και κινητής τηλεφωνικής γραμμής και μέσω σταθερού ή/και κινητού δικτύου δεδομένων (internet). Επίσης η Falcon Security σας δίνει τη δυνατότητα, η σύνδεση των συστημάτων σας να πραγματοποιηθεί μέσω δορυφόρου αλλά και μέσω ιδιωτικών συχνοτήτων UHF. Σε κάθε περίπτωση τα σήματα κινδύνου λαμβάνονται όλο το 24ώρο και αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί η επικοινωνία υπάρχει τρόπος να ενημερωθείτε (άμεσα ή μετά από κάποιες ώρες ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να γίνει η σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων).

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Τα περισσότερα σήματα κινδύνου που λαμβάνει το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security προέρχονται από λάθη που κάνουν οι συνδρομητές μας. Οι χειριστές πριν καλέσουν τις αρμόδιες κρατικές αρχές, καλούν τα τηλέφωνα ενημέρωσης που έχετε δηλώσει ώστε να επιβεβαιώσουν το σήμα κινδύνου. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 3 διαφορετικά προγράμματα υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Σημάτων που σας προσφέρουμε για την ενημέρωση σας σε περίπτωση σήματος κινδύνου.

ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Οι χειριστές την Falcon Security βάσει του προγράμματος υπηρεσιών που διαθέτετε, δύναται να ενημερώσουν τις αρμόδιες κρατικές αρχές για τα σήματα κινδύνου που λαμβάνουν από το σύστημα συναγερμού σας. Τα προγράμματα αυτά μελετώνται και συμφωνούνται βάσει των αναγκών σας και αναλόγως του χώρου στον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες (πχ Αν ο χώρος αφορά χρυσοχοείο και το Κέντρο Λήψης Σημάτων λάβει σήμα συναγερμού από μία ζώνη, οι χειριστές θα καλέσουν τον συνδρομητή για επαλήθευση. Αν όμως το Κέντρο Λήψης Σημάτων λάβει σήμα συναγερμού από δύο ή περισσότερες ζώνες, οι χειριστές θα καλέσουν κατευθείαν τις κρατικές αρχές κλπ).

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Κάθε σήμα, κάθε συνδρομητή της Falcon Security καταγράφεται σε ηλεκτρονική αλλά και σε έντυπη μορφή και κρατείται για 6 μήνες στο αρχείο της εταιρείας. Τα σήματα που αφορούν εσάς, είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή τα ζητήσετε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσετε, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ιστορικό με τα σήματα συναγερμού που έχει στείλει το σύστημα σας στην Falcon Security, μέσω email ή fax.

ΤΕΣΤ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Κάθε σύστημα συναγερμού που ενώνεται στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security προγραμματίζεται να στέλνει σήμα καλής λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής κάθε 24 ώρες. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν πραγματοποιήσετε καμία ενέργεια στο σύστημα σας (π.χ. οπλισμό ή αφοπλισμό), αυτό θα πρέπει να στείλει το τεστ καλής επικοινωνίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σταλεί το συγκεκριμένο σήμα οι χειριστές τις εταιρείας θα σας ενημερώσουν για να ελέγξετε για τυχόν πιθανή βλάβη στην τηλεφωνική σας σύνδεση ή/και στο σύστημα συναγερμού σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος στο φυλασσόμενο χώρο σας, το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας δύναται να σας καλέσει για να σας ενημερώσει ώστε να προλάβετε πιθανή κακόβουλη ενέργεια. Ακόμη μπορείτε να ζητήσετε να ενημερώνεστε για την διακοπή ρεύματος σαν σήμα κινδύνου (πχ επειδή διαθέτετε ψυγεία με ευπαθή προϊόντα). Επίσης ο συναγερμός διαθέτει δική του μπαταρία 12V, 7,2A για την παροχή ρεύματος στο σύστημα σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος στο χώρο. Έτσι σε περίπτωση που η μπαταρία φτάσει σε χαμηλά επίπεδα, το σύστημα συναγερμού θα στείλει σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security και έπειτα θα ενημερωθείτε για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή της μπαταρίας και να παραμείνει ασφαλής ο χώρος σας σε μελλοντική διακοπή ρεύματος.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Falcon Security σας παρέχει τη δυνατότητα να ενώσετε το σύστημα συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας μέσω σταθερού ή/και κινητού δικτύου δεδομένων. Έτσι η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω δεδομένων και όχι μέσω κλήσεων. Αυτό έχει δύο πολύ βασικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι η επικοινωνία του συστήματος συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security να είναι συνεχής όλο το 24ώρο με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε άμεσα την διακοπή της επικοινωνίας αν συμβεί για οποιονδήποτε λόγο και το δεύτερο είναι ότι το κόστος παραμένει σταθερό και σε χαμηλά επίπεδα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ

Μια επιπλέον υπηρεσία που σας προσφέρει η Falcon Security είναι ότι μπορείτε μέσω του οπλισμού και του αφοπλισμού του συστήματος σας να ελέγξετε το χρόνο των εργαζομένων σας στην επιχείρηση σας και της οικιακής βοηθού σας ή του κηπουρού σας ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου επιθυμείτε στην οικία σας. Αρκεί μόνο να μας ενημερώσετε για τις ώρες που πρέπει να είναι οπλισμένο και αφοπλισμένο το σύστημα σας και από ποιους χρήστες. Έτσι αν κάποιος χρήστης οπλίσει ή αφοπλίσει το σύστημα σας νωρίτερα ή αργότερα από αυτό που έχετε ορίσει, η Falcon Security θα το λάβει ως σήμα συναγερμού και θα σας ενημερώσει.

Παράδειγμα 1: Το κατάστημα σας πρέπει να ανόγει στις 8:00 το πρωί και να κλείνει στις 16:00 το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι ο εργαζόμενος πρέπει να αφοπλίσει το σύστημα συναγερμού πριν τις 8:00 και να το οπλίσει μετά τις 16:00. Σε περίπτωση που αργήσει για οποιοδήποτε λόγο το σύστημα συναγερμού θα αφοπλιστεί μετά τις 8:00 και αυτό για εμάς είναι σήμα συναγερμού.

Παράδειγμα 2: Απασχολείτε ένα κηπουρό και τον έχετε ορίσει χρήστη 5 και του έχετε δώσει δικό του κωδικό πρόσβασης στο φυλασσόμενο χώρο για να πηγαίνει να εκτελεί εργασίες. Η Falcon έχει ενημερωθεί ότι ο χρήστης 5 θα ξεκινάει εργασία στις 10:00  και θα τελειώνει στις 16:00. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης 5 θα πρέπει να αφοπλίσει το σύστημα πριν τις 10:00 και να το οπλίσει μετά τις 16:00. Αν λοιπόν ο κηπουρός θέλει να κλέψει 1 ώρα και να φύγει νωρίτερα, θα οπλίσει το σύστημα στις 15:00. Αυτό αυτόματα για την Falcon Security είναι συναγερμός, οπότε θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας με την Falcon Security.

ΣΥΝΔΕΣΟΥ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι τεχνικοί μας ή ο εγκαταστάτης σου
σε ενώνουν μαζί μας.

ΖΕΙΣ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο σπίτι σου!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Φυσικά και μπορείς. Ο εγκαταστάτης σου είναι υποχρεωμένος να ενώσει το σύστημα συναγερμού που διαθέτεις με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security εφόσον του το ζητήσεις. Δικαιολογίες ότι δεν μπορεί ή δεν γίνεται κ.α. δεν ισχύουν και συνήθως είναι επειδή ο ίδιος λαμβάνει προμήθεια από την άλλη εταιρεία που έχει συνδέσει το σύστημα συναγερμού σας. Ακόμη όμως και αν αρνείται ή δεν τον βρίσκεις ή έχει κλείσει την εταιρεία του, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να πραγματοποιήσει τη σύνδεση αυτή, το τεχνικό τμήμα της Falcon Security.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ;

Αν και με μία πρόχειρη ματιά φαίνεται να είναι το ίδιο, στην πραγματικότητα το να έρχονται τα μηνύματα στο κινητό έχει πολλά μειονεκτήματα. Αυτό επικράτησε στην Ελλάδα και την Κύπρο λόγω της άγνοιας του κόσμου να ενημερωθεί και στην εμπιστοσύνη που έδειχνε στον γνωστό και τον φίλο που (συνήθως) του τοποθετούσε ένα απλό σύστημα συναγερμού.

Πάμε να δούμε όμως κάποια μειονεκτήματα με παραδείγματα: α) Αφοπλισμός υπό απειλή. Σε απειλεί ο ληστής να αφοπλίσεις το σύστημα σου και εσύ βάζεις τον κωδικό σου. Θα έρθει το μήνυμα στο κινητό σου και θα το ανοίξεις μαζί με τον δράστη.  β) Βάζεις το σήμα να πηγαίνει σε πολλά άτομα (5-6 συγγενείς συνήθως): Επειδή γίνονται συχνά λάθη, στο τέλος δεν ασχολείται κανείς, αλλά ακόμη και όταν ασχοληθούν όλοι ό ένας θα παίρνει τηλέφωνο τον άλλον για να δει αν ήταν αυτός που έκανε το λάθος. Τελική κατάληξη είναι να χαθούν 4-5 λεπτά και απλά ο κλέφτης να έχει κάνει τη δουλειά του. γ) Κοιμάσαι με την οικογένεια και μπαίνει ο κλέφτης μέσα στο σπίτι: Έρχεται το μήνυμα στα κινητά σας. Δεν μπορείτε να κάνετε σχεδόν τίποτα και είστε όμηροι στο ίδιο σας το σπίτι. δ) Λείπετε διακοπές, είστε στην παραλία ή σε βουνό και δεν υπάρχει σήμα: Δεν θα πάρετε έγκαιρα το σήμα συναγερμού άρα δεν θα αποτραπεί καμία κλοπή. ε) Ένα ακόμη σημαντικό αρνητικό είναι ότι τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάει ο άνθρωπος δεν έχει σωστή κρίση για να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το τί συμβαίνει.

Η πράξη έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερο να ασχοληθεί κάποιος που έχει εκπαιδευτεί για παρόμοια περιστατικά. Αυτοί είναι λίγοι από τους λόγους που ο περισσότερος κόσμος πλέον αφήνει τα κινητά τηλέφωνα και συνδέει το σύστημα του στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security. Μάθε κι άλλους λόγους για να προστατεύσεις εσένα, την οικογένεια σου και την οικία σου και την επιχείρηση σου, μιλώντας με ένα σύμβουλο της Falcon Security άμεσα.

ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ;

Εννοείται. Το βασικότερο από όλα είναι ότι δεν δεσμεύουμε τον συνδρομητή ετήσια. Γνωρίζουμε ότι παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες ασφαλείας και πως όταν κάποιος μας γνωρίσει μένει για πάντα μαζί μας. Για αυτό το λόγο ο συνδρομητής μπορεί να καταγγείλει το συμβόλαιο απλά και μόνο με την μη πραγματοποίηση της πληρωμής του. Επιπλέον τα συμβόλαια της Falcon Security έχουν μελετηθεί όχι μόνο από το νομικό τμήμα της εταιρείας αλλά και από τα στελέχη της Falcon Security και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι απλά, ξεκάθαρα και ολοκληρωμένα. Από τους ορισμούς και τους βασικούς όρους του συμβολαίου μέχρι τους επιπρόσθετους όρους της κάθε υπηρεσίας, δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα και ο συνδρομητής ενημερώνεται για όλες τις υπηρεσίες, τις λεπτομέρειες, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και των δυο συμβαλλόμενων μερών. Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2 ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στην οποία ανταποκρίνεται η Falcon Security. Ως παράδειγμα αναφέρουμε ένα συμβάν, στο οποίο καταφέρατε όχι μόνο να εμποδίσετε την διάρρηξη του εργοστασίου μας, αλλά συντελέσατε και στην σύλληψη ενός αλλοδαπού, σε συνεργασία με την αστυνομία Ασπροπύργου. Επίσης ο φύλακας σας ενήργησε με επαγγελματισμό και σύνεση έτσι ώστε να υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος με την απαιτούμενη ασφάλεια. Ακόμη σας ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας συνεχώς, όλο τον καιρό συνεργασίας μας

Γκέρτσος Θανάσης
Διευθύνων Σύμβουλος, Ι. ΓΚΕΡΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη, ταχύτατη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε στους φύλακες της εταιρείας μας, με την άμεση επέμβαση δύο περιπολικών της Falcon Security, κατά την ένοπλη ληστεία που συνέβη στην έδρα της εταιρείας μας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα οι ληστές να απομακρυνθούν σύντομα από το χώρο και να προξενήσουν ελάχιστες ζημιές

Νομικός Ν. Εμμανουήλ
Πρόεδρος Δ.Σ., TELE impex S.A.

Ευχαριστούμε την Falcon Security για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας και ειδικότερα για τον τρόπο που ενήργησε κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας που δεχθήκαμε την νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου 2015. Η σωστή ανίχνευση της παραβίασης μέσω του συστήματος συναγερμού, η γρήγορη ενημέρωση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και η πραγματική Άμεση Επέμβαση των περιπολικών οχημάτων της, είχαν ως αποτέλεσμα την τροπή σε φυγή των δραστών χωρίς υλικές απώλειες και την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνεργατών τους οποίους είχαν χτυπήσει και ακινητοποιήσει οι δράστες

Κοττάδης Δημήτριος
Υπεύθυνος Εταιρείας, ΜΙΧΑΚΟΣ Χ. Α.Ε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Falcon Security, για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησε στην εταιρεία μας, αποτρέποντας έτσι όταν χρειάστηκε, πιθανή διάρρηξη των γραφείων μας

Μάριος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, GNOMI LTD

Σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση, την λειτουργία, τον επαγγελματισμό αλλά και την ταχύτητα και ορθότητα αντίδρασης που εμφανίζει η Falcon Security σε περιστατικά – συμβάντα ασφαλείας που λαμβάνουν χώρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρησή μας

Σκορδάς Γεώργιος και συνεργάτες
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και της εκπαίδευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εξαίρετη συνεργασία και για τις υπηρεσίες ασφαλείας που πλέον μας παρέχετε. Οι υψηλές σας προδιαγραφές στην παραγωγή και εφαρμογή των διαδικασιών για την ασφαλή φύλαξη των εγκαταστάσεων μας, μας δίνουν το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας που σας ζητήσαμε

Θεοδωράτος Θάνος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, TESCO engineering

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας με την Falcon Security, αναδείχθηκαν τα εξής στοιχεία: α) Η ικανότητα των ανθρώπων της Falcon Security να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα με απλό, συστηματικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο β) Η ικανότητα τους να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις και γ) Η ικανότητα τους στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Για τους παραπάνω λόγους συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την Falcon Security για όσους επιθυμούν έναν συνεργάτη που μπορούν να στηριχθούν επάνω του

Δελατόλας Μ. Γιάννης
Δ/νων Σύμβουλος, DELATOLAS express cargo

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου που παρέχουν ασφάλεια στην εγκατάσταση αλλά και στο εργαζόμενο προσωπικό

Χριστάκη Ελένη
Υπέυθυνη, Coffee Island Κάντζα Παλλήνης

Σας γνωρίζουμε ότι για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας σε θέματα ασφαλείας δεν υπήρξαν διαρρήξεις ή βανδαλισμοί στους φυλασσόμενους από την Falcon Security χώρους της εταιρείας μας. Συνεπώς, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2009

Ευαγγέλου Βασίλειος
Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στην εταιρεία μας από το 2007 μέχρι και σήμερα και σας συγχαίρουμε για την άψογη και επαγγελματική σας αντιμετώπιση

ΔΑΜΑ Α.Ε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας και για τις πολύ υψηλού επιπέδου και ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην θέση Κύριλλου του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Η εταιρεία μας, με απεριόριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση προς την Falcon Security, θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία μας, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη

Κοσμόπουλος Γεώργιος
Γενικός Διευθυντής, KOSMOPOULOS TRANS

Οι υπηρεσίες που παρέχετε για περισσότερα από 15 χρόνια στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι είναι υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας

Καραπαναγιώτης Παναγιώτης
ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της, για τις υπηρεσίες ασφαλείας που μας παρέχετε από το 2009

Κερατιώτη Δήμητρα
ΠΕΚΕ ΠΛΑΣΤ

Ευχαριστούμε για την άρτια οργάνωση και την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχετε από το 2014 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

Μάνεση Ασημίνα
Διευθύνων Σύμβουλος, Garden Experts Α.Ε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξαετής συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Falcon Security είναι άριστη και ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μαζί τους

Καβαρατζή Δέσποινα
Διαχειρίστρια, Bevanda LTD

Προστάτεψε ότι πιο σημαντικό έχεις.
Μίλα σήμερα με τους ειδικούς της Falcon Security.