Λεωφ. Κρανιδιώτη 101, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Ελλάδα: 801.111.2222 | Κύπρος: 77.77.77.21

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ V.I.P.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η συνοδεία προσώπων είναι μία υπηρεσία η οποία στηρίζεται κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα. Δεδομένου των υψηλών στάνταρ που θέτουμε, σας ενημερώνουμε πως ΔΕΝ αναλαμβάνουμε καμία συνοδεία χωρίς προηγουμένως να έχουμε μελετήσει τις ανάγκες σας αλλά και πολλές επιπλέον προσωπικές σας πληροφορίες.

Επίσης ενημερώνουμε πως για την ανάληψη υπηρεσίας συνοδείας προσώπων θα χρειασθεί χρονικό διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών για την πραγματοποίηση της μελέτης επικινδυνότητας, την ετοιμασία και την εκπαίδευση των φρουρών για το συγκεκριμένο έργο. Εφόσον λοιπόν επιθυμείτε να αναλάβουμε την συνοδεία ασφαλείας σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Φόρμα Προσφορών

Όνομα*
Επώνυμο*
Τηλέφωνο*
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο*
Περιοχή Χώρου Φύλαξης*
Διεύθυνση Χώρου Φύλαξης*
ΤΚ Χώρου Φύλαξης*
Είδος Χώρου Φύλαξης*
Επάγγελμα *
Οικογενειακή κατάσταση*
Παιδιά*
Μας βρήκατε από*

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ;

Το πρώτο ερώτημα δεν είναι αν κάποιος χρειάζεται συνοδεία αλλά γιατί ο ίδιος την θέλει; Ο περισσότερος κόσμος που διαθέτει προσωποφυλάξεις για τον ίδιο ή και την οικογένεια του είναι γιατί έχει μπερδέψει την επιθυμία του με την ανάγκη του. Ίσως και κάποιοι να έχουν εκμεταλευτεί αυτή την επιθυμία του για να του παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας. Έτσι λοιπόν όχι μόνο δεν την έχει ανάγκη αλλά μεγαλώνει και τις πιθανότητες στοχοποίησης του. Για να μάθει κάποιος αν χρειάζεται συνοδεία, η Falcon Security θα του διαθέσει ειδικούς συμβούλους ασφαλείας οι οποίοι θα πρέπει σε απόλυτη συνεργασία μαζί του, να αναλύσουν όλους τους πιθανούς κινδύνους και από που μπορεί να προέρχονται. Αφού αναλυθούν όλα τα παραπάνω θα εστιάσουμε στην αποτροπή οποιουδήποτε περιστατικού με συγκεκριμένες ενέργειες – διαδικασίες και θα κρίνουμε κατά πόσο είναι απαραίτητη η υπηρεσία αυτή.

ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΥΝΟΥ;

Οι συνοδοί ασφαλείας εκπαιδεύονται αρχικά για να αποτρέψουν οποιαδήποτε πιθανή ενέργεια που σκοπό έχει να βλάψει τον στόχο. Φυσικά όμως, διαθέτουν πλάνο ακόμη και για όταν εκδηλωθεί οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια ώστε να φυγαδεύσουν ακόμη κι αν χρειαστεί τον στόχο.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;

Ναι, εφόσον αναλάβει την συνοδεία η Falcon Security, ο στόχος θα πρέπει να διαθέτει ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό πάντα μαζί του για να μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία με τους συνοδούς και το Κέντρο Επιχειρήσεων της εταιρείας σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε μορφή απειλής.

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συμβουλές και Υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
Ή ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διάλεξε εσύ τον τρόπο της επικοινωνίας
με την Falcon Security.

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Απέκτησε το δικό σου
πρόγραμμα φύλαξης.

ΖΗΣΕ ΜΕ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήριά! Τώρα νιώθεις
και είσαι προστατευμένος.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

35 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ